daboo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam Wszytkich. Laptop Potrzebuje pomocy. Szukam sprzetu do 2000zl. Laptop nie bedzie za wiele noszony. Standardowe uzywanie (internet, muzyka, filmy, Office). Bardziej zalezy mi na bezawaryjnosci sprzetu i solidnym (w miare jak na to cene) wykonaniu. Powinnien miec: dysk: 120GB <= ram: 1024 <= dwa rdzenie mile widziane choc nie jest to zaden priorytet. Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ibm r61, jakis czas temu byl w saturnie za 1899, moze za jakis czas znowu cena spadnie, obecnie idzie dostac za ~2200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daboo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 OK. Moja uwage przykuly jeszcze: Notebook HP - COMPAQ 6720s 15.4" Core 2 Duo T5470 512MB 80GB DVD-/+RW WiFi BT DOS Notebook TOSHIBA Satellite L40-17R 15.4" Dual Core T2330 1GB 160GB DVD-/+RW WiFi Jakies sugestie co do nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ibm r61, jakis czas temu byl w saturnie za 1899, moze za jakis czas znowu cena spadnie, obecnie idzie dostac za ~2200 nie polecam, mam z nim same złe doświadczenia, ale nie z IBM tylko Lenovo (podobno to jest to samo, ale może są różne fabryki, w każdym razie ta chińska Lenovo strasznie się sypie. Już po 2 tygodniach laptop nawala (klawiatura i touchpad) i problem z USB jest (ograniczenie jeśli chodzi o podłączanie, nie wszystkie koncówki daja sie podlaczac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daboo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 OK. Wielkie dzieki. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...