Skocz do zawartości
pitutek23

Toshiba P200 1ee-doradzcie Czy Warto Kupić!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam zamiar w tym miesiacu kupić laptopa i miotam się cały czas..Chciałbym abyści poradzili i wyrazili opinie na temat tego laptopa ew podsuneli inne typy.Komputerka chce uzywac do ogladania filmow oraz czasami do gier dlatego chyba 17 calowy ekran to dobry wybor czy nie?Czy jednak laptop z 17' to "WIELKA KROWA"???Doradzcie. na wielkiej mobilnosci raczej mi nie zalezy gdyz laptop bedzi zastepowal mi komputer stacjonarny a jakby co to podrozuje samochodem. Prosze o Wasze opinie i typy..

specyfikacja laptopa Toshiba ktory wpadl mi w oko:

TOSHIBA Satellite P200-1EE Core 2 Duo T5250 1,5 GHz, 2048 Gb, 160 Gb 17,1 ", Vista Home Premium English

* Intel® Centrino® Duo processor technology featuring Intel® CoreTM2 Duo Processor T5250

* 17.1 " WXGA+ TFT display 1440 x 900

* 2,048 (1,024 + 1,024) MB DDR2 RAM (667 MHz); 160GB (5400 rpm) Hard Disk

* ATI Mobility Radeon HD2600 256MB dedicated (1023MB Hypermemory); HD DVD-ROM drive; Built-in Harman Kardon® stereo speaker; Built in 1.3MP Webcam

* Genuine Windows® Vista® Home Premium Edition

*HD-DVD player / DVD±RW burner Qwert

CENA to ok 500 funtów.

Czy to dobry laptop prosze wspomóżcie radą i dodajcie własne typy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam zamiar w tym miesiacu kupić laptopa i miotam się cały czas..Chciałbym abyści poradzili i wyrazili opinie na temat tego laptopa ew podsuneli inne typy.Komputerka chce uzywac do ogladania filmow oraz czasami do gier dlatego chyba 17 calowy ekran to dobry wybor czy nie?Czy jednak laptop z 17' to "WIELKA KROWA"???Doradzcie. na wielkiej mobilnosci raczej mi nie zalezy gdyz laptop bedzi zastepowal mi komputer stacjonarny a jakby co to podrozuje samochodem. Prosze o Wasze opinie i typy..

specyfikacja laptopa Toshiba ktory wpadl mi w oko:

TOSHIBA Satellite P200-1EE Core 2 Duo T5250 1,5 GHz, 2048 Gb, 160 Gb 17,1 ", Vista Home Premium English

* Intel® Centrino® Duo processor technology featuring Intel® CoreTM2 Duo Processor T5250

* 17.1 " WXGA+ TFT display 1440 x 900

* 2,048 (1,024 + 1,024) MB DDR2 RAM (667 MHz); 160GB (5400 rpm) Hard Disk

* ATI Mobility Radeon HD2600 256MB dedicated (1023MB Hypermemory); HD DVD-ROM drive; Built-in Harman Kardon® stereo speaker; Built in 1.3MP Webcam

* Genuine Windows® Vista® Home Premium Edition

*HD-DVD player / DVD±RW burner Qwert

CENA to ok 500 funtów.

Czy to dobry laptop prosze wspomóżcie radą i dodajcie własne typy

brac!

wszystko tylko nie Thinkpad R61, mam od 2 tygodni i same problemy sa :( nawet sprzedac teraz nie da rady bo za duza strata by byla na cenie :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brac!

wszystko tylko nie Thinkpad R61, mam od 2 tygodni i same problemy sa :( nawet sprzedac teraz nie da rady bo za duza strata by byla na cenie :damage_wall:

dzieki za opinie, jeszcze zastanawima sie na Dell Vostro bo za podobne pieniadze lepszy procek i grafika tylko 17 podobno juz jest o wieksza niz 17 toshiba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za opinie, jeszcze zastanawima sie na Dell Vostro bo za podobne pieniadze lepszy procek i grafika tylko 17 podobno juz jest o wieksza niz 17 toshiba.

Gdybym miał wybrać między dellem a toshibą to zdecydowanie bym wybrał della.

Co do różnicy w wielkości to i tak obydwa laptopy będą duże. W ogóle to laptopy 17 calowe nie powinny być nazywane laptopami bo do noszenia to się w żadnym wypadku nie nadają.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał wybrać między dellem a toshibą to zdecydowanie bym wybrał della.

Co do różnicy w wielkości to i tak obydwa laptopy będą duże. W ogóle to laptopy 17 calowe nie powinny być nazywane laptopami bo do noszenia to się w żadnym wypadku nie nadają.

Pozdrawiam.

tez mysle, ze z tych dwoch toshiba / dell lepiej brac della

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mysle, ze z tych dwoch toshiba / dell lepiej brac della

OK to w takim razie klamka zapadła-biorę DELLA.teraz tylko poradzcie czy 17 czy jednak 15. Tak jak napisalem-ten laptop bedzie w zamian za moj stacjonarny komputer i bede chcial na nim ogladac m in filmy czy tez czasem pograc. Powiedzice czy lepiej wieksza czy mniejsza matryca :)(?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK to w takim razie klamka zapadła-biorę DELLA.teraz tylko poradzcie czy 17 czy jednak 15. Tak jak napisalem-ten laptop bedzie w zamian za moj stacjonarny komputer i bede chcial na nim ogladac m in filmy czy tez czasem pograc. Powiedzice czy lepiej wieksza czy mniejsza matryca :)(?????

jeżeli podłączasz do zewnetrznego LCD to lepsza 15 cali wersja (bardziej mobilna jest)

a jesli nie masz LCD i tylko z wyswietlacza laptopa korzystasz to na pewno 17 cali lepiej miec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli podłączasz do zewnetrznego LCD to lepsza 15 cali wersja (bardziej mobilna jest)

a jesli nie masz LCD i tylko z wyswietlacza laptopa korzystasz to na pewno 17 cali lepiej miec

niestety nie mam LCD..zatem 17 :) tylko wiecie co ta matryca to TFT bedzie a nie TrueLife(ta jest chyba błyszcząca).Czy taka TFT jest o wiele gorsza w jakości obrazu od błyszczacych??? Przepraszam za głupie pytania ale sam ma terazzwykly monitor 17 samsunga ktory nie jest LCD i nie mam porownania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi