Escaper Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 UPS!! :oops: Eeee.., nie przejmuj się- reed tak zawsze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 OT- czuczu> max fajny avatar :> Nie wiem, ale fajnie :wink: Własnie policzyłem żeberka i jest ich bagatela 8O 8O 400!!! :D :D :D :D może i jest dłuuuuga ale i tak walnę ja na zewnatrz obudowy. Pojemnikiem bedzie... słoik 3l. Chciałem zrobić sobie z plexi ale to by wyszło za drogo min 80 talarów :) a teraz zdjecie Jest piękna.jpg heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Sbaczamy troche z tematu. Powracajac do chlodnicy z Renaulta to pamietaj ze pompka musi przepchnac wode przez pol metra rurek. Wlasnie: rurki a nie plaskowniki. ODPADA!!! To nie to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Powracajac do chlodnicy z Renaulta to pamietaj ze pompka musi przepchnac wode przez pol metra rurek. Wlasnie: rurki a nie plaskowniki. ODPADA!!! To nie to! Ale i tak sprubuje. Mam ją za friko a darowanemu koniowi... jeśli pompka okaże się za słaba to podepnę 2 taie same i mysle że powinno styknąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Jak masz to jasne, ze proboj. Ja szukam czegos co bedzie naprawde dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Zawsze mozna z niej zrobić taka w sam raz zeby zmieścić 2 wentylex92mm :) I może miejsce w budzie się w tedy znajdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Dobra widze ze temat zamiera smiercia naturalna :( Ostatnia prosba. Dajcie swoje sensowne propozycje z takim opisem: :arrow: material :arrow: pojemnosc :arrow: rurki czy plaskowniki :arrow: jeden kanal czy rownolegle :arrow: wymiary :arrow: cena, link, fotka Bylbym bardzo wdzieczny :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 [tutaj byl obrazek umeiszczony na shit interii => lool :P (predkosc) Wpisz w wyszukiwarce CPC i poczytaj. W ogole cokolwiek cie interesuje, to prosze najpierw uzyc wyszukiwarki. mniej kosztowaloby cie napisanie co ma kupic, wystarczylby jeden wyraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 No to mam nowego faworyta- nagrzewnica od Łady ZDJĘCIE Jest o niej w którymś z topiców. Szczegółów Ci nie podam, bo nie znam- ale jeżeli używa jej Morphling1 to musi być TOPOWA. Zdaje się, że tHuNaR i tomasir ją mają- zapytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 No to mam nowego faworyta- nagrzewnica od Łady ZDJĘCIE Jest o niej w którymś z topiców. Szczegółów Ci nie podam, bo nie znam- ale jeżeli używa jej Morphling1 to musi być TOPOWA. Zdaje się, że tHuNaR i tomasir ją mają- zapytaj. Nasza jest bliższa temu... http://www2.arnes.si/~mlivak/new/radpumpold.jpg Ale wygląda że ją po prostu troszku poprzerabiał. Felerem jest fakt , że w środku są płąskowniki nie miedziane (chyba stalowe). Zbiorniki mosięzne, a finy miedziane. Zmienił też wloty z standardowych na miedziane (łatwo mocować bo są śruby..)i pomalował zbiorniki... Jutro mogęzapodać wymiary. Jak się sprawuje na nienapiszę bo jeszcze wc nie skończyłem (brak czasu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Od jakiego to modelu łady ?? Może 2107 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Od jakiego to modelu łady ?? Może 2107 ??Kupowałem na szrocie i tylko na obudowie było : ŁAda. Ale po prostu weź w rękę i zobaczysz czy to ta czy nie... Jak chcesz to jutro podam wymiary samego wkładu (bez plastiku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Sam patent fajny, ale te owe niemiedziane plaskowniki. Znowu to nie to. Ma ktos moze maila do morphlinga bo nie chce mi sie szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No to mam nowego faworyta- nagrzewnica od Łady ZDJĘCIE Jest o niej w którymś z topiców. Szczegółów Ci nie podam, bo nie znam- ale jeżeli używa jej Morphling1 to musi być TOPOWA. Zdaje się, że tHuNaR i tomasir ją mają- zapytaj. Oto jej wymiary (bez wlotów) część chłodząca: 21x18x6 cm całą nagrzewnica (sam wkład): 25x18,5x6,5 cm Waga :P 2,3-2,4 kg Liczba rurek (płaskowników) - 16 liczba finów miedianych - 131 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 No to mam nowego faworyta- nagrzewnica od Łady ZDJĘCIE Jest o niej w którymś z topiców. Szczegółów Ci nie podam, bo nie znam- ale jeżeli używa jej Morphling1 to musi być TOPOWA. Zdaje się, że tHuNaR i tomasir ją mają- zapytaj. Oto jej wymiary (bez wlotów) część chłodząca: 21x18x6 cm całą nagrzewnica (sam wkład): 25x18,5x6,5 cm Waga :P 2,3-2,4 kg Liczba rurek (płaskowników) - 16 liczba finów miedianych - 131 Chlodnca :lol: :lol: :lol: zaj.... Tylko po kiego kur... te stalowe plaskowniki :x Jakby byla taka full miedz to bym pewnie kupil. Na razie dostalem oferte Nissena, jak wroce do domu to dam schematyczne fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Oto propozycja Nissensa (www.nissens.com.pl). Full Cu + plastikowe pojemniczki. Cena: 50E Cena: 69E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A jest gdzieś cennik tych cacuszek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Niestety na stronie trudno jest znalzc cos konkretnego dlatego dalem ceny w poscie. Tera bede poszukiwal czegos od Valeo. Cena na pewno bedzie malo atrakcyjna, ale moze uda sie znalezc cos z full miedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...