witgit Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak w temacie. Posiadam 1mb w Netii ale zrobiło mi się zamało więc zastanawiam się czy można zmienić prędkość na 6mb -oczywiscie za dopłatą , i na warunkach z oferty 6megowej czyli abonament itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Wszystko zależy od parametrów łącza, tłumienie i margines, czyli sprowadza się do tego, jak daleko jesteś od najbliższego dslamu. Przedzwoń sobie na partyline i poproś o jakiś zdalny test łącza (w przypadku neo takie coś da się zrobić, nie jest do końca wiarygodne, ale daje jakiś obraz - nie wiem jak wyglądają aplikacje w netii) albo wywiad techniczny. Niestety 6mbit jest dostępne tylko dla osób, które są najbliżej centralek. Tyle w kwestii technicznej a w kwestii formalnej jak wyglądają migracje i sprawy zmiany umowy nie mam pojęcia ;) Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Cro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...