Lisek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Tak samo miałem na beta 2... Na płycie EPoX 8K3A na KT333... kurde i sie driverki nie chcą zainstalować. System to Windows XP ze wszystkimi mozliwymi update'ami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ja tez tak mam ! klikam ok kilka razy i po sprawie ! potem instaluje sie 3dfx tool czy jakos tak i chodza ! mam W2K :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Mam tak samo dwa razy ok i juz sa zainstalowane . Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Mam tak samo dwa razy ok i juz sa zainstalowane . Arek Ale on po tych dwóch razach krzyczy że driverki nie zostały zainstalowane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 może sprubuj na win 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 może sprubuj na win 98 Nie uzywam serii 9x/me od pojawienia się windows'a 2000 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Nie uzywam serii 9x/me od pojawienia się windows'a 2000 :) Racja :) ale wracajac do sterow , u mnie na xp jak wezmiesz te dwa razy ok , to pojawia sie ze drivery nie sa certyfikowane przez Billla i zasuwaja dalej . Wiec nie mam pojecia co sie dzieje :( Arek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Racja :) ale wracajac do sterow , u mnie na xp jak wezmiesz te dwa razy ok , to pojawia sie ze drivery nie sa certyfikowane przez Billla i zasuwaja dalej . Wiec nie mam pojecia co sie dzieje :( Arek Ano, dokłądnie też tak miałem na poprzednim XPku. Ale później i tak się wieszał w 3D, a teraz w ogole nie idzie.... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Jako, ze ja nie uzywam XP moge tylko ci zasegurowac "clean install" (napisz jezeli potrzebujesz pomocy). Nie zapomnij sprawdzic registry. Szukaj nastepujacych "keys": HKEY_LOCAL_MACHINESoftware3dfx....... - delete it. HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesClassDisplay - w tym folderze powinienes znalezc foldery z numerami (001, 003, itp), delete wszystkie foldery z numerami, tylko nie "Display" folder HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesClassMonitor - rowniez delete wszyskie numerowane foldery w "Monitor" folder Otworz WindowsSystem i poszukaj Glide, 3dfxOGL - delete it. Na koniec delete wszystko z WindowsTemp folder. Jezeli chodzi o HSR, to postaram sie zrobic testy jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zapomnialem tylko dodac, ze musisz miec angielska wersje OS. Jezeli wyczyscisz registry (jak napisalem), to nie powinienes miec problemu. Mysle, ze z HSR poczekam na pelna wersje, kiedy bedzie fully implemented, poniewaz na razie zostalo tylko ulepszone na rowni z s3tc. Cheers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zapomnialem tylko dodac, ze musisz miec angielska wersje OS. Jezeli wyczyscisz registry (jak napisalem), to nie powinienes miec problemu. Mysle, ze z HSR poczekam na pelna wersje, kiedy bedzie fully implemented, poniewaz na razie zostalo tylko ulepszone na rowni z s3tc. Ano mam wersje EN, spróbuje powalczyć jak znajde chwilke. A co do tego błędu po kliknięciu 2x OK na poprzednim obrazku, wygląda to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Jako, ze ja nie uzywam XP moge tylko ci zasegurowac "clean install" (napisz jezeli potrzebujesz pomocy). No też próbowałem czysta instalka + voodoo3 i kupa... Nie zapomnij sprawdzic registry. Szukaj nastepujacych "keys": HKEY_LOCAL_MACHINESoftware3dfx....... - delete it. HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesClassDisplay - w tym folderze powinienes znalezc foldery z numerami (001, 003, itp), delete wszystkie foldery z numerami, tylko nie "Display" folder HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetServicesClassMonitor - rowniez delete wszyskie numerowane foldery w "Monitor" folder Nie mam w Services żadnego Class :( Otworz WindowsSystem i poszukaj Glide, 3dfxOGL - delete it. Też nie ma... Na koniec delete wszystko z WindowsTemp folder. Tyż to samo... brak, czysto... Jezeli chodzi o HSR, to postaram sie zrobic testy jutro. Czekam :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 No i beta2 sie zainstalowała bez problemów (znaczy tam trzeba było standardowo 2x ok :)) ale później już poszło gładko. Później rzecz jasna GTA3 się wiesza, a beta4 dalej nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jasne, ze masz angielska wersje. Ja powinienem odwiedzic mojego okuliste. :D Powiem ci szczerze, ze brak mi pomyslow. Zmien Display do Standart VGA adapter (Device Manager). Restart. Kiedy Win bedzie chcial zainstalowac nowe sterowniki wybierz NO. Uninstall Tools (uninstall lub Add/Remove). Otworz registry, "Find", wpisz 3dfx. Delete wszystkie files/ foldery z ta nazwa. Poszukaj jakichkolwiek files z 3dfx w nazwie na C: - delete wszystko. Poszukaj jakichkolwiek files z glide w nazwie na C: - delete wszystko. W Device Manager remove Voodoo karte. Restart. Kiedy cie zapyta o nowe sterowniki, wybierz NO. Run setup w nowych sterownikach. Powinny sie zainstalowac. Jezeli tylko widzisz Tools, a driver nadal sie nie instaluje, sprobuj na "sile" w Device Manager. Mam nadzieje, ze ci to pomoze. Z tego co czytalem na Underground forum, to jest to problem zwiazany z V3. Miejemy nadzieje, ze finalowa wersja to rozwiaze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 mam voodoo3 2k i winxp eng. uzywam driverow dozer 1.1 i chodzi mi wszystko.... poza gta3, ktore zawiesza sie po dokladnie 15 sek. no ale ta moja wersja gta jakas niepewna jest, musze sobie inna zassac dozera szczerze polecam: http://www.voodoofiles.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...