Skocz do zawartości
Buziak

Potszukuje Dobrego Monitora...

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje dobrego monitora 22' w kwocie do 1300 pln lub 24' w cenie do 1800 pln. Naprawde na monitorach sie nie znam, mam dzisiaj w domu LG F700B i naprawde zagubilem sie w monitorach. Monitor ma byc wykorzystywany do zestawu w opisie, duzo grania, ogladania filmow itd. ;] Bardzo prosze o wpisywanie swoich porad oraz doswiadczen. Z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie kupił bym matrycy TN. Do grania ciekawy jest NEC WGX 2 PRO ( 20" Sips) - tylko ta paskudna szyba. Zainteresuj się Lenovo l220x na S-PVA - nie wiem jak u niego ze smugami ale widziałem HP LP2465 który jak na S-PVA wypadał podczas zabaw w UT rewelacyjnie (nie liczę LAG'u) ... a z kolei NEC 1990SX już nie za dobrze (też PVA) z powodu fatalnie wyregulowanego overdrive (było przebicie - występuje ono przy nieoptymalnie dobranych napięciach modułu RTC).

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam tez w tych cenach szukam monitorka czekam jeszcze na opinie gmfriend bo miał możliwość przeglądania tych co chce w realu narazie stawiam na Lenovo l220x na S-PVA ci co go kupili to sa zadowoleni pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na NEC 22WMGX ?? jak za ta cene to przyznam szczerze, ze narazie nic lepszego nie widzialem ... monitorek naprawde spisywal sie rewelacyjnie i jak dla mnie jest ciekawsza opcja niz np. HP W2207h. Ale nadal czekam na wasze opinie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi