Buziak Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Poszukuje dobrego monitora 22' w kwocie do 1300 pln lub 24' w cenie do 1800 pln. Naprawde na monitorach sie nie znam, mam dzisiaj w domu LG F700B i naprawde zagubilem sie w monitorach. Monitor ma byc wykorzystywany do zestawu w opisie, duzo grania, ogladania filmow itd. ;] Bardzo prosze o wpisywanie swoich porad oraz doswiadczen. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Osobiście nie kupił bym matrycy TN. Do grania ciekawy jest NEC WGX 2 PRO ( 20" Sips) - tylko ta paskudna szyba. Zainteresuj się Lenovo l220x na S-PVA - nie wiem jak u niego ze smugami ale widziałem HP LP2465 który jak na S-PVA wypadał podczas zabaw w UT rewelacyjnie (nie liczę LAG'u) ... a z kolei NEC 1990SX już nie za dobrze (też PVA) z powodu fatalnie wyregulowanego overdrive (było przebicie - występuje ono przy nieoptymalnie dobranych napięciach modułu RTC). Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sam tez w tych cenach szukam monitorka czekam jeszcze na opinie gmfriend bo miał możliwość przeglądania tych co chce w realu narazie stawiam na Lenovo l220x na S-PVA ci co go kupili to sa zadowoleni pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ten Lenovo może być ciekawą pozycją. Tylko czy za taką małą cenę można dostać dobry produkt? Gdzieś te cięcia musiały być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 A co powiecie na NEC 22WMGX ?? jak za ta cene to przyznam szczerze, ze narazie nic lepszego nie widzialem ... monitorek naprawde spisywal sie rewelacyjnie i jak dla mnie jest ciekawsza opcja niz np. HP W2207h. Ale nadal czekam na wasze opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...