Skocz do zawartości
JaQs

Monitor Za 700-800zl

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje kupic panorame za ok 700zl (moze bedzie 800zl, ale to bardzo niepewna granica). Najlepiej cos w granicach 20" bo na wiekszy budzetu nie starczy chyba. Bedzie mi sluzyl w sumie do wszystkiego bo troche gram, ogladam czasem jakis film, net itd. Jaki polecacie? Moja uwage przykul Samsung 2032BW. Z tego co wyczytalem jest calkiem niezly, duzo osob go poleca, ma swietny design tylko cena... W kazdym sklepie internetowym od 800zl, ale znalazlem na allegro aukcje http://www.allegro.pl/item340731944_monito...w_fvat_gwr.html. Wszystko niby wydaje sie ok. Za taka kase uzywany moze byc, stan 

na zdjeciach jest bardzo fajny (jak nowy), gwarancja jest tylko cena 150zl nizsza niz w innych miejscach. Gdzie jest haczyk?

Jakie inne monitory polecacie za ta kase?

Edytowane przez JaQs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam to co sam masz zamiar kupić czyli tego Samsunga. Posiadam ten monitorek od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony, kolory bardzo ładne, kąty w poziomie spoko, nić nie smuży 2ms robi swoje, znakomicie się gra i ogląda filmy na takiej panoramie ;D. Kupiłem go w Agito za 840zł, warto dopłacić i mieć już coś dobrego.

Zamieszczam fotkę w realu ( sorry za jakość foty ale miałem tylko fona pod ręką)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie. 1000zl to stanowczo za duzo po za tym nie potrzebuje takiego duzego monitora. Nawet nie mialbym na niego miejsca. :P 20" jest dla mnie optymalne.

Kupiłem go w Agito za 840zł, warto dopłacić i mieć już coś dobrego.

No wlasnie, 840zl. A co sadzicie o tej aukcji co podalem? Bo niby wszystko wydaje sie byc w pozadku....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skontaktuj się ze sprzedającym i wypytaj go o gwarancję ile jej zostało i pochodzenie tych monitorków.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bede mial chwilke czasu to zadzwonie, tym bardziej, ze pojawily sie okolicznosci ktore moga odwlec moj zakup na ok 2 tyg, ale mniejsza z tym.

2032BW jest bardzo fajny, podoba mi sie, ale chcialbym zobaczyc jakie sa inne alternatywy dla monitorow w tej cenie.

Jak wyglada sprawa z Gateway'ami? Wiem, ze moga sie rozne sztuki trafic, ale sa aukcje gdzie pisze, ze sa powystawowe, bez rysek i przetarc na matrycy?

Pomijajac Gateway'a, co innego jest godnego polecenia?

I co do ceny tych Samsungow to wydaje mi sie, ze sa po prostu Refurbished...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi