JaQs Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Planuje kupic panorame za ok 700zl (moze bedzie 800zl, ale to bardzo niepewna granica). Najlepiej cos w granicach 20" bo na wiekszy budzetu nie starczy chyba. Bedzie mi sluzyl w sumie do wszystkiego bo troche gram, ogladam czasem jakis film, net itd. Jaki polecacie? Moja uwage przykul Samsung 2032BW. Z tego co wyczytalem jest calkiem niezly, duzo osob go poleca, ma swietny design tylko cena... W kazdym sklepie internetowym od 800zl, ale znalazlem na allegro aukcje http://www.allegro.pl/item340731944_monito...w_fvat_gwr.html. Wszystko niby wydaje sie ok. Za taka kase uzywany moze byc, stan na zdjeciach jest bardzo fajny (jak nowy), gwarancja jest tylko cena 150zl nizsza niz w innych miejscach. Gdzie jest haczyk? Jakie inne monitory polecacie za ta kase? Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez JaQs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Polecam to co sam masz zamiar kupić czyli tego Samsunga. Posiadam ten monitorek od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony, kolory bardzo ładne, kąty w poziomie spoko, nić nie smuży 2ms robi swoje, znakomicie się gra i ogląda filmy na takiej panoramie ;D. Kupiłem go w Agito za 840zł, warto dopłacić i mieć już coś dobrego. Zamieszczam fotkę w realu ( sorry za jakość foty ale miałem tylko fona pod ręką) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Dozbieraj do 22' :) Nie bedziesz zalowac ;) I tak do 1000zl jak dla mnie tylko samsung ma porzadne monitory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie, nie. 1000zl to stanowczo za duzo po za tym nie potrzebuje takiego duzego monitora. Nawet nie mialbym na niego miejsca. :P 20" jest dla mnie optymalne. Kupiłem go w Agito za 840zł, warto dopłacić i mieć już coś dobrego. No wlasnie, 840zl. A co sadzicie o tej aukcji co podalem? Bo niby wszystko wydaje sie byc w pozadku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 (edytowane) Skontaktuj się ze sprzedającym i wypytaj go o gwarancję ile jej zostało i pochodzenie tych monitorków. Edytowane 8 Kwietnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Bede mial chwilke czasu to zadzwonie, tym bardziej, ze pojawily sie okolicznosci ktore moga odwlec moj zakup na ok 2 tyg, ale mniejsza z tym. 2032BW jest bardzo fajny, podoba mi sie, ale chcialbym zobaczyc jakie sa inne alternatywy dla monitorow w tej cenie. Jak wyglada sprawa z Gateway'ami? Wiem, ze moga sie rozne sztuki trafic, ale sa aukcje gdzie pisze, ze sa powystawowe, bez rysek i przetarc na matrycy? Pomijajac Gateway'a, co innego jest godnego polecenia? I co do ceny tych Samsungow to wydaje mi sie, ze sa po prostu Refurbished... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...