dexus Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam. Mam takie nie typowe pytanie techniczne. W momencie kiedy wchodze do gry world of warcraft wycisza mi sie dzwiek pod winda - ventrilo, winamp. Czy ktos mial moze podobny problem? Wczesniej mialem SB Live, Audigy SE i nic sie takiego sie nie dzialo. Wina sterownikow? Dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Przeinstaluj stery http://pl.europe.creative.com/support/down...mp;x=39&y=9 Mi sie coś takiego nie dzieje. Na raz słucham muzyki, gadam przez TS'a i gram w Wow'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1ckz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam Mam identyczny problem, przy wowie czy cs'ie wyciszają się wszystkie inne dźwięki. Robiłem już formaty, instalowałem różne wersje sterowników, przekładałem kartę do innych slotów - nic to nie zmieniło. Starałem się znaleźć rozwiązanie na forach, ale nie znalazłem podobnego problemu. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 spróbó stery daniela K z końcówką EQ nie pamiętam numerka :) bądź czekaj na nowe oficjalne niedługo powinny wyjść lub ściągnij youp-paxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 to poustawiaj na directsound w programach a nie na waveout.....powinno byc ok waveout czesto nie daje dojscia kilku programom na raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1ckz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 problem leżał w Advanced EQ - należało go po prostu wyłączyć (rozwiązanie było na blogu no more goat soup) dzięki za pomoc, pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...