Camis Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Energis nie rozlacza sie co 24h :P To samo ip mozna miec nawet tydzien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Energis nie rozlacza sie co 24h :P To samo ip mozna miec nawet tydzien ;] a nawet miesiac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 To coś słabo szukałeś sterów pod viste 64 bit bo u mnie sagem fast 800 śmigał już dawno na tym systemie,ale co router to router nie trzeba czekać na synchronizacje :) Sterowniki miałem do sagema 800, tylko więcej z nimi było kłopotów niż pożytku, np. mój komputer udostępniał połączenie sieciowe innym komputerom w domu i co..... jak ktoś się łączył z netem to połączenie się zrywało i mogłeś sobie klikać na ikonkę ADSL i nic... do tego co chwile jakieś błędy i że zostanie host zamknięty czy jakoś tak.... więc dałem sobie spokój bo to nie warte nerwów. Jeśli nikt się nie łączył inny przez mój modem z neo to wszystko u mnie chodziło ładnie :) , ale to nie zmienia faktu, że i tak z routera jestem zadowolony. Czy toś odpowie na moje wcześniejsze pytanie : czy firewalla jakoś trzeba skonfigurować czy wystarczy tak jak jest fabrycznie ustawiony?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Czy toś odpowie na moje wcześniejsze pytanie : czy firewalla jakoś trzeba skonfigurować czy wystarczy tak jak jest fabrycznie ustawiony?? <_<Raczej wystarczą fabryczne ustawienia. Linksys zniknie z rynku? Klik Dopiero co kupiłem ruter, a tu taka wiadomoźć :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Energis nie rozlacza sie co 24h :P To samo ip mozna miec nawet tydzien ;] to sarkazm, czy zaleta multimo? bo nie moge zalapac :rolleyes: moze i zniknie, ale jako marka - Linksys. trza kupic cos co jeszcze ma napis Linksys. Cisco nie brzmi tak dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 eeee... Cisco w domu? To brzmi zacnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...