Skocz do zawartości
Paechu

Tagan 530 U15 + Evga 9800 Gx2

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wsyzsktim

Mam komputer jak w podpisie ponizej.chce dokupic teraz karte graficzna http://www.allegro.pl/item342900039_geforc...dmi_pci_e_.html tlyko producent podaje ze ona potrzebuje zasilacza 600W (29A na 12V) mam Tagana 530 ma on 33 A na 12 Czy to starczy jak bym chial jeszcze krecic ta karte? Jaki zasilacz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc wsyzsktim

Mam komputer jak w podpisie ponizej.chce dokupic teraz karte graficzna http://www.allegro.pl/item342900039_geforc...dmi_pci_e_.html tlyko producent podaje ze ona potrzebuje zasilacza 600W (29A na 12V) mam Tagana 530 ma on 33 A na 12 Czy to starczy jak bym chial jeszcze krecic ta karte? Jaki zasilacz ?

Serię U15 daruj sobie. Jesli już to 500 lub 600 z U25, ewentualnie najnowsze BZ.

BTW - udusisz grafikę przy tym procku. No ale to Twój wybór....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da rady, poprostu chodzi o maxymalną wydajność, nie zauważysz tego w każdej grze - to zależy od konkretnego engine'u, napewno będzie gołym okiem widać w 3dmarku, a co do grania to ja też bym brał 8800 gts 512 - starczy do każdej gry, a jak ci za jakiś czas bedzie mało to opchniesz i kupisz coś mocniejszego albo zrobisz sli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

da rady, poprostu chodzi o maxymalną wydajność, nie zauważysz tego w każdej grze - to zależy od konkretnego engine'u, napewno będzie gołym okiem widać w 3dmarku, a co do grania to ja też bym brał 8800 gts 512 - starczy do każdej gry, a jak ci za jakiś czas bedzie mało to opchniesz i kupisz coś mocniejszego albo zrobisz sli

tylko ta 9800 G2 moge miec w tej samej cenie co 8800 gtx no moze d oloe te 200 zl ale lepiej sie oplaca niz sprzedawac i kupowac ponowni.Zresta sciagam ta karte z USA Dolar slaby wiec sie oplaca hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi