Paechu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Czesc wsyzsktim Mam komputer jak w podpisie ponizej.chce dokupic teraz karte graficzna http://www.allegro.pl/item342900039_geforc...dmi_pci_e_.html tlyko producent podaje ze ona potrzebuje zasilacza 600W (29A na 12V) mam Tagana 530 ma on 33 A na 12 Czy to starczy jak bym chial jeszcze krecic ta karte? Jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Czesc wsyzsktim Mam komputer jak w podpisie ponizej.chce dokupic teraz karte graficzna http://www.allegro.pl/item342900039_geforc...dmi_pci_e_.html tlyko producent podaje ze ona potrzebuje zasilacza 600W (29A na 12V) mam Tagana 530 ma on 33 A na 12 Czy to starczy jak bym chial jeszcze krecic ta karte? Jaki zasilacz ? Serię U15 daruj sobie. Jesli już to 500 lub 600 z U25, ewentualnie najnowsze BZ. BTW - udusisz grafikę przy tym procku. No ale to Twój wybór.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ale on juz ma ten zasilator - czytaj uwaznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 29A to dla całego systemu a nie tylko dla grafiki najprawdopodobniej - coż to był by za potwór - 350W skonsumować - czym to chłodzić i wogóle, ten zasilacz powinien bez problemu starczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Należy pamiętać, ze karta graficzna ma wejścia na 8pin i potrzebuje zasilacza z taką końcówką aby zadziałać. Na 6pinowej nie startuje a ten zasilacz ma właśnie takie końcówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 da się dorobić - do tego pewnie razem z kartą jest jakaś przejściówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Chcesz to dorabiaj w zestawie nie ma. Już inni mieli z tym problemy więc to sprawdzone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Przejsciowek zadnych nie ma. Tak więc w grę wchodzi tylko jakiś homemade :/ Osobiście nie kupiłbym tej grafy do tek słabego procka, stracisz tylko dużo pieniędzy. Lepszą inwestycją bedzie 88GTS 512m i do tego jakis c2d ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paechu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 TO juz AMD X2 wsumie 6000+ nie da rady tej karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 da rady, poprostu chodzi o maxymalną wydajność, nie zauważysz tego w każdej grze - to zależy od konkretnego engine'u, napewno będzie gołym okiem widać w 3dmarku, a co do grania to ja też bym brał 8800 gts 512 - starczy do każdej gry, a jak ci za jakiś czas bedzie mało to opchniesz i kupisz coś mocniejszego albo zrobisz sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paechu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 da rady, poprostu chodzi o maxymalną wydajność, nie zauważysz tego w każdej grze - to zależy od konkretnego engine'u, napewno będzie gołym okiem widać w 3dmarku, a co do grania to ja też bym brał 8800 gts 512 - starczy do każdej gry, a jak ci za jakiś czas bedzie mało to opchniesz i kupisz coś mocniejszego albo zrobisz sli tylko ta 9800 G2 moge miec w tej samej cenie co 8800 gtx no moze d oloe te 200 zl ale lepiej sie oplaca niz sprzedawac i kupowac ponowni.Zresta sciagam ta karte z USA Dolar slaby wiec sie oplaca hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...