IGREK! Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam widzalem kiedys foto kogos z forum i zamiast plexi na boku mial taka jakby kratke moje pytanie wlasnie jej sie tyczy, co to byla za krtka? jakas normalna z płotu z dzialki czy co? i ogolnie zebyscie mi powiedzeli co mozna dac na bok oprocz oklepanej plexi ta kratke i cos jescze jest? DZIEKI PZDR jo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 jakas normalna z płotu z dzialki czy co?LOL siatka ogrodowa ma chyba "trochę" za duże oczka więc chyba się nie nada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wpisz w motoallegro wyraz "siatka"- od wyboru - do koloru. Zresztą- wyniki wyszukiwania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassage Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 blache perforowaną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 DziekI prosze jesszcze ino dajcie jak macie jakies foty plexa daje mi 5 stopni wiecej niz bez niczego a jakbym mial siatke czy ta blache to 5 stopni mniej lub chociaz 3 bo nie wiem czy to fajnie wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wydaje mi się ,że kierowanie się +/- 3 stopnie niema sensu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wydaje mi się ,że kierowanie się +/- 3 stopnie niema sensu..ale ogolnie wlasnie chcialbym zobaczyc fotki bo moze to dac ciekawy fest efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Fotki masz pod linkiem podanym na allegro plus wystarczy w google wpisać modding i poszukać, znajdziesz przykłady zastosować, wszystko. Może nowe pomysły i rozwiązania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam widzalem kiedys foto kogos z forum i zamiast plexi na boku mial taka jakby kratke To fajnie, że coś widziałeś... Jakiś link byś zapodał! Skąd mamy wiedzieć co widziałeś... ogolnie zebyscie mi powiedzeli co mozna dac na bok oprocz oklepanej plexi ta kratke i cos jescze jest? 100.000 różnych materiałów, zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. A czy to nie jest przypadkiem pytanie typu wyciąłem sobie dziurę w obudowie i co dalej...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 przypadkiem nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 gdzies widzialem moda z taka siatka ale nie moge teraz znalezc. super to wygladalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holcer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic867431.html - modding z siatki :D. Co do samej siatki, to na Alledrogo szukaj w dziale Motoryzacja -> Tuning optyczny i tam masz chyba dział "siatki". Ogólnie, to dział "Tuning optyczny" na Allegro jest dużo bardziej przydatny niż w dziale "Komputery" -> "Chłodzenie i tuning" ;). Pozdrawiam Holcer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burdoror Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Witaj. W moim modzie zastosowalem metalowa siatke zamiast plexi. Zakupiny arkusz siatki za :grosze" w OBI. Wielkosc oczek: do wyboru do koloru, wszystko wedle gustu :rolleyes: . Problem jest tylko jeden. Trzeba co jakis czas odkurzac, zarowno wnetrze kompa, jak i sama siatke. Ponizej zdjecia tejze satkiw oknie i jako fan guard :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...