TomXczaK Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam ! Mam pytanko, posiadam OCZ Platinum rev2 lecz mam okazje je sprzedać w dobre cenie więc szukam jakiś naprawde kozackich ramów ;] i znalazłem:P http://www.allegro.pl/item336250544_teamgr...promos_oc_.html no i takie http://www.allegro.pl/item336107875_najlep...00mhz_dual.html niby to samo lecz różnia się ceną i teraz tak w pierwszym przypadku mam podane na jakich kosciachsą te teamgropy a w drugim nie i moe pytanie brzmi: czy w przypadku tego modelu występowały inne kości pamięci niż PROMOS...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesti55 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) O ile w przypadku pierwszych pamięci masz pewność ze pamięci są w niebieskich radiatorach i są na ProMOSach, to w drugim przypadku prawdopodobnie to już nowsze seria i szare radiatory, więc Powechip. Mi się udało wyciągnąć (556mhz 4-5-4-15; 1:2) choć forma PSC się dosyć często zmienia i może się okazać ze pamięci z tegho tygodnia się krecą tak, a z następnego zupełnie inaczej. Jeszcze jedno ważna sprawa stara rewizją jest na 8-warstwowym PCB HJ MI, nowa to 6 warstw BrainPowera, jak dla mnie zmiana na plus. Tak samo jak ty przesiadałem się z OCZ rev.2 i co by nie powiedzieć zmiana jeśli chodzi o wyniki wyszła kozacko, ale nie mam pewności ze u Ciebie też tak będzie. Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez mesti55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 A prawda jest taka, że te niby na promosach przyjdą po 3 tygodniach i będą z nowej serii na Powerchipach... Kupiłem u tego 'sprzedawcy'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Moje Darki: 2,2V Niby tylko SPI 1MB, ale nie najgorzej te pamięci chodzą, narazie w fazie testów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 To są stare darki? W niebieskich radiatorach? Kupione na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 To są stare darki? W niebieskich radiatorach? Kupione na allegro?Nowe Darki w czarnych radiatorach (5 tydzien 08). Tak, kupione na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Nowe Darki w czarnych radiatorach (5 tydzien 08). Tak, kupione na allegro Dokładnie tak jak ja, tydzień też ten sam. Muszę swoje sprawdzić. EDIT: I Sprawdziłem. 2,25V z biosu, nawiew z fandera i 570Mhz 4-4-4-18 , Przy 580 po chwilii komp się zwiesił, nie wiem jeszcze czy przez pamięci czy procka. Screen Jakby ktoś chciał się czepiać, że nie ma potwierdzenia stabilności to narazie szukam maksa, a nie stabilnośi. Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez _Mistrz_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...