Kapela Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam, przymierzam sie do wymiany zasilacza na coś mocniejszego i chciałbym kupić taki co miałby odłączane kable i uciągnąłby to co mam w sygnaturce tyle że procek myślę zmienić za pół roku, może później jeszcze, na q9450 (i oczywiście podkręcić) no i płytę też bo ten nforce nie obsługuje yorkfieldów niestety, ale to później będę nad tym myślał. Zasilacz musi mieć odłączane kable gdyż już mnie to denerwuje że tyle tego a nie używam ich prawie. Przymierzałem się do http://www.agito.pl/zasilacze/chieftec_cft....221.43649.html znajomy ma i sobie chwali, ale od dłuższego czasu nie ma na agito, na komputroniku też nie mają, wycofali ze sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Moze ten: http://zenfist.pl/tagan-tg530u15-easycon-p-214.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Szkoda kasy na dziadka Tagana. Chieftec za to jak najbardziej. Zajrzyj do działu o zasilaczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A może jakiś Corsair? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A może jakiś Corsair? Corsarzom sie ostatnio trafiaja niedorobki i coraz wiecej trafia na gwarancje z powodu piszczenia cewek, tak wiec lepiej dmuchac na zimne i brac cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 BQ Dark Power 450W, bardzo mocna, cicha, i ogólnie świetna zasiłka. Ewentualnie enermax modu/Pro 82+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Corsair seria HX. Ja mam hx520 i jest bardzo fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...