Kapela Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam, tak jak w temacie, minimalna rozdzielczość 1680 x 1050 a najlepiej jakby miał 1920 x 1200 i jedną ważną rzecz, żeby bezproblemowo działał z x360 lub ps3 (dopiero za jakiś czas kupie którąś z tych, przy okazji, co polecacie ?), czyli z tego co myślę musi mieć hdmi. Na oku mam http://www.agito.pl/powyzej_19/iiyama_24_l...352.328263.html Tutaj tego nie napisali ale ma przejściówkę hdmi-dvi więc to mi odpowiada (przez przejściówkę pod grafe bym podłączał a bezpośrednio przez hdmi konsole). Monitor będzie używany oczywiście głównie do gier ;) Dodatkowym plusem choc niekoniecznie potrzebnym, byłaby możliwość zawieszenia na ścianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 do gier najlepszy moim zdaniem obecnie LG 22 cale L227WT-PF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...