Skocz do zawartości
samhain

Realitynet Ddc Plexi Top

Rekomendowane odpowiedzi

Licytacja a nie kup teraz?? szkoda :/ A już by jeden do mnie jechał ;] A tak trzeba sie przyczaić na 1 top+rez :P

BTW.

Mam takie pytanie czemu Rez jest 2 częściowy?? Myślałem że będzie tak jak ten Alphacoola :]

Edytowane przez Borys-Tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie czemu Rez jest 2 częściowy?? Myślałem że będzie tak jak ten Alphacoola :]

zeby nie byl taki jak Alfa ;)

a propos , czy pomalowanie (professjonal.) oznacza utratę gwarancji ? + wymiana "tych" ;/ wkrętów też

wymiana srub nie, malowanie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdradze, ze ze wzgledu na urodziny firmy oraz portalu bedzie wypuszczona seria 10 sztuk (numerowana) topu z dodatkiem... tylko w sumie ten dodatek to wart wiecej niz top... a wiec taki ladny zestawic bedzie do wylicytowania na allegro od 99pln... icon_wink_smile.gif

A jeśli można wiedzieć to gdzie jest ta numeracja owego zestawu i gdzie ten dodatek??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm skoro wyszła już pewna seria to pewnie wiadomo jaka będzie normalna cena :D to pomoże w licytacji ;) [oczywiście nie sprzedającemu :D ]

mozna tak domniemac, jednakze ten trop jest bardzo mylacy i bledny

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok

sprawa gwary jasna

mozna jeszcze prosić o fote wlotu (środek) w TOP-ie ? niestety na reklamowych nie bałdzo widać ;/

;)

przelotowa 1/4" gwintowana zeby w razie co mozna bylo uzywac samego topu (foto postaram sie podeslac jutro)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CYTAT(Arni @ 15 kwi 2008, 17:23) *

hmmm skoro wyszła już pewna seria to pewnie wiadomo jaka będzie normalna cena icon_biggrin3.gif to pomoże w licytacji icon_wink2.gif [oczywiście nie sprzedającemu icon_biggrin3.gif ]

mozna tak domniemac, jednakze ten trop jest bardzo mylacy i bledny

:lol: :D :D :D Edytowane przez Arni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Was skłoniło żeby rez zrobić z dwóch części zamiast z jednego jak panowie z alphacoola?

po pierwsze obrobka dwoch kawalkow plexi grubosci 15mm jest latwiejsza niz jednego kawalka 25mm

pozatym rez jest zwiekszony o 5mm - wieksza pojemnosc, pozatym ladnie wyglada i takiego jeszcze nie widzielismy...

uszczelnienie jest oringiem wiec nie ma obawy o wyciek, jesli ktos chce moze zrezygnowac ze srodkowego modulu i podlaczyc tylko top i gore reza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co Was skłoniło żeby rez zrobić z dwóch części zamiast z jednego jak panowie z alphacoola?

I zapewne niższa cena, bo obróbka większego kawałka wiąże się (chyba) z dłuższym czasem wykonania, a co za tym idzie większymi kosztami. Taka jest moja opinia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain mam do ciebie pytanie czy przy zakupie zestawu można za jakąś tam opłatą dokupić złączki SM8/10??

Oraz 2 pytanie top mocuje się oryginalnymi śrubkami Lainga??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain mam do ciebie pytanie czy przy zakupie zestawu można za jakąś tam opłatą dokupić złączki SM8/10??

Oraz 2 pytanie top mocuje się oryginalnymi śrubkami Lainga??

na pytanie pierwsze odpowiem na PW, drugie pytanie:

dostajesz w komplecie sruby m4 ktorymi mocujesz top do pompy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmieniłeś charakter aukcji :|

a już miałem ochotę powalczyć o jeden zestawik. Byłby dobry komplecik z DDC z poprzedniej Twojej aukcji.

A tak muszę się poważnie zastanowić bo cena się zbliżyła do:

http://www.cooling.pl/ek-water-blocks-ekdd...ukt,487429.html

a w odwodzie jest:

http://www.cooling.pl/xspc-laing-ddc-acryl...ukt,120546.html

Możesz zdradzić nam czy robiłeś testy Twojemu zestawikowi? A jak tak to jak wypadł B-)

Edytowane przez JaX_CCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JaX_CCC

Sam pospieszył się bo powalczyli byśmy deko

i tak jak piszesz, cena zrobiła się mniej atrakcyjna (delikatnie mówiąc)

te 110+wysyłka i biorę od ręki

a tak to ;/..........................

Edytowane przez Racuch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JaX_CCC

Sam pospieszył się bo powalczyli byśmy deko

i tak jak piszesz cena zrobiła się mniej atrakcyjna (delikatnie mówiąc)

te 110+wysyłka i biorę od ręki

a tak to ;/..........................

hmmm nadal masz cene 110+ ;)

policz ile wyjdzie top+rez innej firmy... nadal bardzo atrakcyjna oferta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW teraz dopiero zwróciłem uwagę :D Wlot jest u góry obok korka?? Teraz tak myślę i chyba będe musiał dokupić 2 złączki kątowe ;/ Mam nadzieję że otrzymam nr 1 :P A co do ceny sklepowej może zdradzisz kiedy tak owa się pojawi?? I jeszcze 1 pytanie czy w którejś części topu-reza jest otwór na diodę?? Przydałoby się również pomyśleć nad dodatkowym mocowaniem zestawu w zatoce 3,5cala jak w Alfie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam pytanie do zestawu TOP + REZ mianowicie czy przewidujesz wersję topu z nawierconymi otworami do zestawu montażowego w 3,5 cala??

Pytam gdyż niewielki jest wybór topów, które oferuja tę możliwość, a uważam taką niby pierdułkę za bardzo przydatną bo gumki ładnie tłumią drgania po umieszczeniu pompki w 3,5.

Natomiast kupując Top bez nawiertów można się niechcący przewiercić przez pompkę i automatycznie odpada gwarancja :)

pozdrawiam

Ajwer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam pytanie do zestawu TOP + REZ mianowicie czy przewidujesz wersję topu z nawierconymi otworami do zestawu montażowego w 3,5 cala??

Pytam gdyż niewielki jest wybór topów, które oferuja tę możliwość, a uważam taką niby pierdułkę za bardzo przydatną bo gumki ładnie tłumią drgania po umieszczeniu pompki w 3,5.

Natomiast kupując Top bez nawiertów można się niechcący przewiercić przez pompkę i automatycznie odpada gwarancja :)

pozdrawiam

Ajwer

na razie nei planujemy robic takis otworow montazowych

co do "niechccacy' przewiercenia sie przed pompe... no jak wiercisz w topie to pompy nie przewiercisz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na razie nei planujemy robic takis otworow montazowych

co do "niechccacy' przewiercenia sie przed pompe... no jak wiercisz w topie to pompy nie przewiercisz ;)

WItam

Wiem źel to ująłem chodziło mi generalnuie o możliwość uszkodzenia topu przy takim modzie.

Niektórzy producenci natomiast dają nam już gotowe rozwiązanie.

pozdrawiam

Ajwer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi