Twój Pan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 jednostka pompująca ;) ? Ciekawe okreslenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Licytacja a nie kup teraz?? szkoda :/ A już by jeden do mnie jechał ;] A tak trzeba sie przyczaić na 1 top+rez :P BTW. Mam takie pytanie czemu Rez jest 2 częściowy?? Myślałem że będzie tak jak ten Alphacoola :] Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 łatwiej wykonać :D a propos , czy pomalowanie (professjonal.) oznacza utratę gwarancji ? + wymiana "tych" ;/ wkrętów też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mam takie pytanie czemu Rez jest 2 częściowy?? Myślałem że będzie tak jak ten Alphacoola :] zeby nie byl taki jak Alfa ;) a propos , czy pomalowanie (professjonal.) oznacza utratę gwarancji ? + wymiana "tych" ;/ wkrętów też wymiana srub nie, malowanie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) zdradze, ze ze wzgledu na urodziny firmy oraz portalu bedzie wypuszczona seria 10 sztuk (numerowana) topu z dodatkiem... tylko w sumie ten dodatek to wart wiecej niz top... a wiec taki ladny zestawic bedzie do wylicytowania na allegro od 99pln... icon_wink_smile.gif A jeśli można wiedzieć to gdzie jest ta numeracja owego zestawu i gdzie ten dodatek?? Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A jeśli można wiedzieć to gdzie jest ta numeracja owego zestawu i gdzie ten dodatek?? numeracja jest na boku topu a dodatek... to REZERWUAR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 hmmm skoro wyszła już pewna seria to pewnie wiadomo jaka będzie normalna cena :D to pomoże w licytacji ;) [oczywiście nie sprzedającemu :D ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Gdyby cena KT wynosiła 99zł to chyba szybko by się rozeszło ^^ A tak na licytacji można ustalić przyszłą cenę kolejnych serii, jeśli tak owe wyjdą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) hmmm skoro wyszła już pewna seria to pewnie wiadomo jaka będzie normalna cena :D to pomoże w licytacji ;) [oczywiście nie sprzedającemu :D ] mozna tak domniemac, jednakze ten trop jest bardzo mylacy i bledny Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ok sprawa gwary jasna mozna jeszcze prosić o fote wlotu (środek) w TOP-ie ? niestety na reklamowych nie bałdzo widać ;/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ok sprawa gwary jasna mozna jeszcze prosić o fote wlotu (środek) w TOP-ie ? niestety na reklamowych nie bałdzo widać ;/ ;) przelotowa 1/4" gwintowana zeby w razie co mozna bylo uzywac samego topu (foto postaram sie podeslac jutro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 nio jak ktoś wylicytuje niech zda relację ;) P.S. Samhain PW poszło do Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=348456752 dla chetnych KT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) CYTAT(Arni @ 15 kwi 2008, 17:23) * hmmm skoro wyszła już pewna seria to pewnie wiadomo jaka będzie normalna cena icon_biggrin3.gif to pomoże w licytacji icon_wink2.gif [oczywiście nie sprzedającemu icon_biggrin3.gif ] mozna tak domniemac, jednakze ten trop jest bardzo mylacy i bledny :lol: :D :D :D Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 :lol: :D :D :D ale nie wyliczyles ceny bo licytacja sie nie skonczyla... teraz przy KT mozna juz wiecej wygdybac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A co Was skłoniło żeby rez zrobić z dwóch części zamiast z jednego jak panowie z alphacoola? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A co Was skłoniło żeby rez zrobić z dwóch części zamiast z jednego jak panowie z alphacoola? po pierwsze obrobka dwoch kawalkow plexi grubosci 15mm jest latwiejsza niz jednego kawalka 25mm pozatym rez jest zwiekszony o 5mm - wieksza pojemnosc, pozatym ladnie wyglada i takiego jeszcze nie widzielismy... uszczelnienie jest oringiem wiec nie ma obawy o wyciek, jesli ktos chce moze zrezygnowac ze srodkowego modulu i podlaczyc tylko top i gore reza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A co Was skłoniło żeby rez zrobić z dwóch części zamiast z jednego jak panowie z alphacoola?I zapewne niższa cena, bo obróbka większego kawałka wiąże się (chyba) z dłuższym czasem wykonania, a co za tym idzie większymi kosztami. Taka jest moja opinia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Samhain mam do ciebie pytanie czy przy zakupie zestawu można za jakąś tam opłatą dokupić złączki SM8/10?? Oraz 2 pytanie top mocuje się oryginalnymi śrubkami Lainga?? Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Samhain mam do ciebie pytanie czy przy zakupie zestawu można za jakąś tam opłatą dokupić złączki SM8/10?? Oraz 2 pytanie top mocuje się oryginalnymi śrubkami Lainga?? na pytanie pierwsze odpowiem na PW, drugie pytanie: dostajesz w komplecie sruby m4 ktorymi mocujesz top do pompy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) zmieniłeś charakter aukcji :| a już miałem ochotę powalczyć o jeden zestawik. Byłby dobry komplecik z DDC z poprzedniej Twojej aukcji. A tak muszę się poważnie zastanowić bo cena się zbliżyła do: http://www.cooling.pl/ek-water-blocks-ekdd...ukt,487429.html a w odwodzie jest: http://www.cooling.pl/xspc-laing-ddc-acryl...ukt,120546.html Możesz zdradzić nam czy robiłeś testy Twojemu zestawikowi? A jak tak to jak wypadł B-) Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez JaX_CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Top już prawie zamówiony :D Szczegóły omawiam z Samem na PW. Jak tylko do mnie dojdzie pewnie po weekendzie to napiszę co nieco ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) JaX_CCC Sam pospieszył się bo powalczyli byśmy deko i tak jak piszesz, cena zrobiła się mniej atrakcyjna (delikatnie mówiąc) te 110+wysyłka i biorę od ręki a tak to ;/.......................... Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 JaX_CCC Sam pospieszył się bo powalczyli byśmy deko i tak jak piszesz cena zrobiła się mniej atrakcyjna (delikatnie mówiąc) te 110+wysyłka i biorę od ręki a tak to ;/.......................... hmmm nadal masz cene 110+ ;) policz ile wyjdzie top+rez innej firmy... nadal bardzo atrakcyjna oferta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) Top+Rez=129zł Sam top 69zł więc pozostaje 60zł na rez i korek więc nie jest tak źle :P Fakt że cena 99zł była dużooooo fajniejsza ;] Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Top+Rez=129zł Sam top 69zł więc pozostaje 60zł na rez i korek więc nie jest tak źle :P Fakt że cena 99zł była dużooooo fajniejsza ;] jeść trzeba ;) cena sklepwoa bedzie wyzsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 BTW teraz dopiero zwróciłem uwagę :D Wlot jest u góry obok korka?? Teraz tak myślę i chyba będe musiał dokupić 2 złączki kątowe ;/ Mam nadzieję że otrzymam nr 1 :P A co do ceny sklepowej może zdradzisz kiedy tak owa się pojawi?? I jeszcze 1 pytanie czy w którejś części topu-reza jest otwór na diodę?? Przydałoby się również pomyśleć nad dodatkowym mocowaniem zestawu w zatoce 3,5cala jak w Alfie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajwer Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam Mam pytanie do zestawu TOP + REZ mianowicie czy przewidujesz wersję topu z nawierconymi otworami do zestawu montażowego w 3,5 cala?? Pytam gdyż niewielki jest wybór topów, które oferuja tę możliwość, a uważam taką niby pierdułkę za bardzo przydatną bo gumki ładnie tłumią drgania po umieszczeniu pompki w 3,5. Natomiast kupując Top bez nawiertów można się niechcący przewiercić przez pompkę i automatycznie odpada gwarancja :) pozdrawiam Ajwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam Mam pytanie do zestawu TOP + REZ mianowicie czy przewidujesz wersję topu z nawierconymi otworami do zestawu montażowego w 3,5 cala?? Pytam gdyż niewielki jest wybór topów, które oferuja tę możliwość, a uważam taką niby pierdułkę za bardzo przydatną bo gumki ładnie tłumią drgania po umieszczeniu pompki w 3,5. Natomiast kupując Top bez nawiertów można się niechcący przewiercić przez pompkę i automatycznie odpada gwarancja :) pozdrawiam Ajwer na razie nei planujemy robic takis otworow montazowych co do "niechccacy' przewiercenia sie przed pompe... no jak wiercisz w topie to pompy nie przewiercisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajwer Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 na razie nei planujemy robic takis otworow montazowych co do "niechccacy' przewiercenia sie przed pompe... no jak wiercisz w topie to pompy nie przewiercisz ;) WItam Wiem źel to ująłem chodziło mi generalnuie o możliwość uszkodzenia topu przy takim modzie. Niektórzy producenci natomiast dają nam już gotowe rozwiązanie. pozdrawiam Ajwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...