Value Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 jak kazdy kiedys u kogos lub gdzies gral w jakas debilską gre . jak graliscie to napiscie tutaj jak sie nazywa i jaka to byla sytuacja !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 to chyba sie nadaje na osla :) :)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 1 gra na motywach Star Trek na engine Unreala - gorszej gry nie widziałem. Max Payne :P W sumie super gra- przeszedłem 2 razy praktycznie same plusy......ale teraz nie chce się odpalać pod XP- i to ta sama kopia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 PYŁ imho najgorsza gra w jaka zdarzylo mi sie grac (krotko zreszta) update: CS tez ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Counter Strike....... <-----przeciwieństwo do igi 2 mp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Mortyr - syf olbrzymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 baldur 2 syf , diablo 2 tez syf , nie odpowiadaja mi te gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 unreal 2 inaczej go sobie wyobrazalem strasznie sie zawiodlem = Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 gry pod win XP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Wszyscy grali kiedys na konsoli lub Gba to są na nie swietne gierki ale niekture sa za glupie zeby w nie zagrac . One sa chyba poto by sei z nich pośmiać :D .. A co ja sie bede rozgadywal..Teraz wam nie moge wymienic zadnych tytułow bo zadnych kaszanek nie znalazlem ;D.. (wielka szkoda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Są tez stare gierki które sie wam pewnie znudzily (mnie tez sei znudzily)niekture sa ze czasami powracacie do nich po pewnym czsie (dlatego bo kiedys jej np. nie mogliscie przejsc ). Mi a kurat nie znudzilo sie Diablo 2 chociaz przeszlem je sporo razy nawet nie paietam . Teraz podam tytuły innych gierek które sie przestazaly znudzily itp. -Qeue arena (czy to jakos sie zwie) -Golden Sun mozna jeszcze duzo podac ale by bylo sie napisac.. A co ja sie tak rozpisalem (kurcze pieczone która to godzina ide kimac.) Smile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 James Bond - Nightfire -całą grafa skaszaniona (na Radku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Clash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 najwiekszy syf ? zalezy pod jakim wzgledem. Mozna ropatrywac pod katem nie dzialania na danym sprzecie, "ten gatunek mi nie odpowiada", gra jest slaba. Pierwsze to Unreal 2 => non stop wypad do windy, eax itp. nie pomogl :| , druga kategoria to bedzie Diablo => BG bardzo mi sie podoba, a diablo to taka w sumie rzez :), w 3. kategori mistrzem bedzie - sadze, ze duza czesc osob sie ze mna zgodzi (albo i nie :D) - to Pył - wlaczylem, gralem niecale 2 minuty i mi sie odechcialo... To tyle ode mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 baldur 2 syf , diablo 2 tez syf , nie odpowiadaja mi te gry a ja sie zgadzam z kolega :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 baldur 2 syf , diablo 2 tez syf , nie odpowiadaja mi te gryBardziej gry, czy widok izometryczny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 A ja stawiam na Bonda:Nightfire, Traffic Giant, wszystkie Simsy, i wiele innych. (wszystkie RPG ofkoz-nie lubie RPG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 KAzdy ma swoje zdanie by powidziec jakiej gry nie lubi.Ja dzisiaj ide do kumpla <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> gra w taki beznadziejne gierk ;D. Powiem wam w co on gra : -Bomber :cry: -Rayman 2 :D Te gierki które wymienilem są na Celeron'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Unreal 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a ja wam powiem, jaka mnie jedna gierka strasznie kręciła, az ją przeszedłem ze 3 razy: dark omen graliście? ps. a bond nightfire - rzeczywiście kaszana, do tego swego czasu car tycoon - niby fajne, ale coś tak skitrane w treści no i wychodziło mi ciagle do windy ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 D2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Pyl i NFS: HP2 - big lol Fifa 2003 - syf C&C Tiberian Sun, Red Alert 2 - moze bylo szybko przejsc i nawet niechcialo sie tego drugi raz wlaczac :? jak sobie przypomne wiecej to dopisze :P a i jeszcze Blood 2 - wrecz jawna profanacja pierwowzoru :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 MAm następne wiedomosci o debilskich grach !!!!!!!Są to gry z CDA (jak sie czta to sie wie) :D Pierwsza to NHL 2003(na pisane jest na pudełku "Świst kija i wizg krążka na lodzie ,gwizd sedziego i ryk rozdowadwenej widowni-Dzieki bardziej niz naturalne").jednak druga gra jest . Pewnie juz kazdy wie!!!! gra nazywa sie Mega pinbal ale nie jest taki mega to jest jednym slowem Gó**, ale trzecia to Demonworld jak dla mniie to jest kaszanka miesiąca ale powiem jakie ma zalety i wady Zalety to; Po odinstalowaniu przybywa od 600 do 1,2 GB wolnego miejsca na dysku. Wady to ; całość. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Hmm. skoro już jest taki temat, to może byscie pisali o grach, które rzeczywiście sa kiepskie. Jak dotąd wiele gier zostało wymienionych tylko dlatego, że należy do gatunku, którego dana osoba nie lubi, a nie dlatego, że jest rzeczywiście kiepska. No to jedziemy: NFS 6 HP2 - wygląd wspaniały, ale niestety zachowanie się samochodu to porażka. Nic mi więcej nie przychodzi do głowy, ale zwykle najpierw czytam opis gry, więc w kiepskie w ogóle nie gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Pył, Mortyr, Myth (q i dwójka). Kaszany, które czasami śnią mi się po nocah jako koszmary 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Każdy ma inne zdanie nic nie poradze :( (wielka jak dla mnie szkoda).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a ja wam powiem, jaka mnie jedna gierka strasznie kręciła, az ją przeszedłem ze 3 razy: dark omen graliście? gralem rzecz jasna, giera jest Z A J E B I S T A. a tak swoja droga to tez grywalem w figorkowy orginal (warhammer fantasy battle) - fajna zabawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Na początku pozdrawiam kolegę z mojej sieci netowej :) Którego sam oczywiscie wprowadziłem do tego forum.. jakby inaczej ;) zartujuę oczywiscie :) Nie przycgodzi mi zbyt wiele tytułów do głowy ale gra Clash którą podał Ruido to chyba jedna z najgorszych w jakie grałem :? Kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Znalazlem nastepnego klopsa to jest gra ; -Robin Hood (dlaczego Robin Hood) ale kolejnej kaszanki jeszcze nie znalazlem :( Ale i równiez chce pozdrowic mojego kumpla z neta ... Teraz podam swoj numer gg 3418055 :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Chcialbym wszystkim polecic stronke o grach i sprzecie jest poprostu ta stronka genilna www.silverball.prv.pl to stronka mego brata :) ... Bym chcial wam podac kilka przykladów gierek do tyłka ale raczej nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...