M@Xio Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 mam takie drobne pytanko jesli ddr 333 i 266 niczym sie nie roznia (procz taktowaniem) to czy chipsety np via kt266(A) obsluguja te szybsze pamieci ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 powiem krotko : NIE :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Mam pamięć Elixir DDR 256MB Cl 2.5 - Jak ją zmusić do pracy na 166 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Mam pamięć Elixir DDR 256MB Cl 2.5 - Jak ją zmusić do pracy na 166 ? Jak masz słaby egzemplarz to się nie uda. Ja ustawiam swoje na CL2.5 i resztę na maxa i chodzą bezproblemu. Bez zmiany napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 naprawdę DDR333 nie pójdą na kt266? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 heheh no to w takim razie DDR400 nie pojda na KT333 ! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 DDR266 roznia sie od DDR333 czyms wiecej niz tylko taktowaniem. Zwiazane to jest nawet z ich zewnetrznym wygladem. Jesli przez obsluzy rozumiesz czy to bedzie dzialac to TAK. W pewnych warunkach nawet lepiej niz z Kt333. Mowa o Kt266A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Podejrzewam ze byc moze beda dzialac, ale jako 266 :) reszte bys musial z nich recznie wycisnac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...