shatan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) Na początek chciałbym sie przywitać :) , jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam pytanie takie jak w temacie. Czy orientuje się ktoś może czy nie będzie problemów z zamontowaniem Scythe Ninja Plus lub Scythe Mugen na Abicie Ab9? Do tego dochodzi również pytanie co do ramu. Jak wiecie Ocz reaper ma dość "duże" chłodzenie, czy nie będzie problemów z tym przy tak dużym coolerze? Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez shatan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Na Twoim miejscu pomyślałbym nad Noctua NH-U12P - na pewno się zmieści :) http://www.noctua.at/main.php?show=compati...u12p&lng=en Na drugą część pytania niestety Ci nie odpowiem, nie sprawdzałem organoleptycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezet Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Sprawdź tutaj http://www.scythe-eu.com/forum/mainboard-c...ility-list.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan10 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Na początek chciałbym sie przywitać :) , jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam pytanie takie jak w temacie. Czy orientuje się ktoś może czy nie będzie problemów z zamontowaniem Scythe Ninja Plus lub Scythe Mugen na Abicie Ab9? Do tego dochodzi również pytanie co do ramu. Jak wiecie Ocz reaper ma dość "duże" chłodzenie, czy nie będzie problemów z tym przy tak dużym coolerze? Nie bedzie zadnych problemów z zamontowaniem, oba te chłodzenia na AB9 miałem z tym ze Mugen tylko w jedna strone sie zamontuje, tzn szerokim ku tyłowi czyli wywiew na tył a nie do góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shatan Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedź. Jak tylko odłożę trochę gotówki to sprawię sobie taki kilogram złomu:) . Myślę, że temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...