costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Idea tematu jest prosta: zamiast miec pytania "szukam gry w stylu..." i podobne porozrzucane po calym forum, moze warto by zrobic oddzielny temat, zeby wszystko bylow jednym miejscu i latwe do znalezienia? Jesli topic sie sprawdzi, to sie go podklei. Pozwole sobie zaczac: Szukam jakiejs scigalki dla "niedzielnego kierowcy". W gry wyscigowe raczej nie gram, ale lubie sobie pojezdzic od czasu do czasu. Model jazdy raczej arcade'owy, bo nie bawi mnie uczenie sie samochodu przez X godzin, ale bez przesady ("gaz do dechy i zapomnij o hamulcach" odpada ;) ). Wazne, zeby ladnie wygladala i miala duzy wybor tras od poczatku, ew. jakies kody na odblokowanie - gierka ma byc tylko do rozerwania sie od czasu do czasu. bardzo mile widziany tryb split-screen. Platforma: X360. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Może Colin Dirt ? Mysle ze gry nie musze przedstawiac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 PGR3/4 tez jestem niedzielnym kierowca i jak pierwszy raz odpalilem pgr3 to sie przerazilem i rzucilem w kat, ale po godzinie grania (jakies dwa miesiac pozniej ;) ), nie moglem sie oderwac od tego tytulu dopoki mi x nie porysowal plytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Posiadam PGR4 i DiRT. Nie wiem która gra sprawiła mi więcej radochy. W obie grałem do upadłego. Chociaż spokojnie mogę wykręcić je do 1000gs ( w sumie z braku golda nie ruszam ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Burnout Paradise :razz: Posiadam PGR4 i DiRT. Nie wiem która gra sprawiła mi więcej radochy. W obie grałem do upadłego. Chociaż spokojnie mogę wykręcić je do 1000gs ( w sumie z braku golda nie ruszam ) Ty skąpcu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Idea tematu jest prosta: zamiast miec pytania "szukam gry w stylu..." i podobne porozrzucane po calym forum, moze warto by zrobic oddzielny temat, zeby wszystko bylow jednym miejscu i latwe do znalezienia? Jesli topic sie sprawdzi, to sie go podklei. Pozwole sobie zaczac: Szukam jakiejs scigalki dla "niedzielnego kierowcy". W gry wyscigowe raczej nie gram, ale lubie sobie pojezdzic od czasu do czasu. Model jazdy raczej arcade'owy, bo nie bawi mnie uczenie sie samochodu przez X godzin, ale bez przesady ("gaz do dechy i zapomnij o hamulcach" odpada ;) ). Wazne, zeby ladnie wygladala i miala duzy wybor tras od poczatku, ew. jakies kody na odblokowanie - gierka ma byc tylko do rozerwania sie od czasu do czasu. bardzo mile widziany tryb split-screen. Platforma: X360. Test Drive Unlimitedm, boskość ;) (tzn. ja gram na PC, ale na x0 jest tylko lepszy..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jeśli chcesz bardzo arcadeową ścigałkę (dodatkowo pamiętając 10 lat temu konwersje na kompa z Saturna) to polecam Segę Rally. Split Screen ma, nauczysz się jeździć w parę minut, piękne poślizgi, no i grafika (piękne błoto, wyżłobienia w ziemi tworzone przez opony). Do tego tania (ok 50-60 zł na allegro). Tylko jak pisałem w temacie o X360. SEGĘ trzeba "rozumieć". Podobnie jak Ridge Racera. Też Ci go polecam (bardzo mi się podoba), ale też jest to specyficzna gra, nie dla każdego. Albo go pokochasz, albo odrzucisz. Jeśli chcesz dodatkowo postrzelać to polecam Full Auto. Demko mnie nie zachęciło, ale w fulla grałem z przyjemnością. Piszę o troszkę bardziej niszowych grach, ponieważ chyba Colina czy Burnouta nie trzeba Ci polecać prawda? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 paradise, tdu i pgr4 ;]. Colina nie warto imo. Moim zdaniem crap nawet jak na arcade ale to Twoj wybór ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Podzielam negatywną opinię o nowym Sega Rally. Z arcade'owych (gdzie czuć tą woń) osobiście bym kierował do Burnout Paradise i Full Auto. Jedna lepsza od drugiej, zależnie od nastroju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Posiadam PGR4 i DiRT. Nie wiem która gra sprawiła mi więcej radochy. W obie grałem do upadłego. Chociaż spokojnie mogę wykręcić je do 1000gs ( w sumie z braku golda nie ruszam )Yhy, jasne, z braku golda. Ja bym zastapil slowo "gold" slowem "skill" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 OK, dziekuje wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 To teraz ja :). Szukam jakiejś prostej gierki zręcznościowej na PS2 (jakieś klasyczne platformówki czy coś, nie wiem). Nie mam czasu zagłębiać się godzinami w tajniki rozgrywki. Chcę raz na jakiś czas odpalić, przejść level lub dwa i odstawić do następnego dnia/tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 God of War? Na PSP gram teraz i jest MEGA PRZEKOZAKIEM. A na PS2 wyszlo pare czesci chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 GoW i GoW2 już dawno zaliczone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 No chyba ze tak, w takim razie nie wiem co ci doradzic, bo chyba nie Eye Toya :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 warto zagrac w Perfect Dark Zero na 360? Chodzi mi glownie sp, coop/split Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Posiadam PGR4 i DiRT. Nie wiem która gra sprawiła mi więcej radochy. W obie grałem do upadłego. Chociaż spokojnie mogę wykręcić je do 1000gs ( w sumie z braku golda nie ruszam )Juz widze jak robisz platyny w pgr4 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 warto zagrac w Perfect Dark Zero na 360? Chodzi mi glownie sp, coop/split Jak lubisz FPP i Joanne Dark to czemu nie :D Gra trochę schematyczna, ale da się grać. Trochę denerwuje brak możliwości zapisywania gry w każdym momencie. Grę można kupić na allegro już za 30zł więc dużo nie stracisz jak Ci klimat nie przypasuje. Ja przymierzałem się 2 lata do tej gry ;p Grę oceniam tak na 6/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 To teraz ja :). Szukam jakiejś prostej gierki zręcznościowej na PS2 (jakieś klasyczne platformówki czy coś, nie wiem). Nie mam czasu zagłębiać się godzinami w tajniki rozgrywki. Chcę raz na jakiś czas odpalić, przejść level lub dwa i odstawić do następnego dnia/tygodnia.Devil may Cry 3? Dla niektorych latwe i przyjemne, dla innych ciezkie oraz denerwujace :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Devil may Cry 3? Dla niektorych latwe i przyjemne, dla innych ciezkie oraz denerwujace :PPrzeszedłem ;) A co powiecie na jakiegoś Ratcheta albo Jak and Daxter? Albo jakiś Prince of Persia? PS. grał ktoś w Beyond Good & Evil? Widzę, że wysoko oceniana jest, a jakoś nie miałem okazji w to pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 PS. grał ktoś w Beyond Good & Evil? Widzę, że wysoko oceniana jest, a jakoś nie miałem okazji w to pograć.Ta gra jest fenomenalna. Nie wiem czemu byla malo popularna. Kup ta gre, to jest dzielo sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Juz widze jak robisz platyny w pgr4 :lol2: Widocznie masz za słabe okulary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Prince of Persia: Warrior Within i The Two Thrones są zajebi*** ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To teraz ja :). Szukam jakiejś prostej gierki zręcznościowej na PS2 (jakieś klasyczne platformówki czy coś, nie wiem). Nie mam czasu zagłębiać się godzinami w tajniki rozgrywki. Chcę raz na jakiś czas odpalić, przejść level lub dwa i odstawić do następnego dnia/tygodnia.trylogia "Sly'a" czyli z tym szopem-złodziejem w roli głównej Przeszedłem ;) A co powiecie na jakiegoś Ratcheta albo Jak and Daxter? Albo jakiś Prince of Persia? PS. grał ktoś w Beyond Good & Evil? Widzę, że wysoko oceniana jest, a jakoś nie miałem okazji w to pograć. eee, to Ty tego nie przeszedłeś? OBOWIĄZKOWO Jak & Dexter i Beyond Good & Evil. Następnie Ratchet 1. Potem możesz wlasnie zaliczyć pierwszą gre z trylogii sly'a, a następnie zabrać się za kolejne części zarówno JAK'a, ratcheta czy tego szopa. Samego Ratcheta jest juz 5 cześci (wliczając spolonizowane Size Matters przekonwertowane z PSP). Ja osobiście przeszedłem te wszystkie gry oprocz 4 i 5tego ratcheta, bo xO zagościło na chacie, ale i tak mam kiedyś w planach wrocic do tych gier, a IMO Ty powinieneś przynajmniej zaliczyć po jednej z każdej serii i zdecydowac ktora Ci podchodzi a ktora nie, by potem reszte gier z danego universum łyknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mam pytanie , którego burnouta na PS2 byście polecili jako tego jednego najbardziej wartego kupienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 imho Takedown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Odkopie :) Chcialem podziekowac za polecenie Burnout Paradise - to jest wlasnie to, czego szukalem :) Zarabista gierka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam Czy moglibyście polecić dobrą grę na x36o? Może być nawet strzelanka, ale jakoś dobrze rozwiązana (np. nakierowanie celownika jak w GTAIV). Myślę nad Strangleholdem lub czymś od Clancy'ego (Vegas/Advanced Warfighter). Nie zawiodę się? / Bernaut P, DMC4, PGR4, Lost Planet i GoW już znam / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam Czy moglibyście polecić dobrą grę na x36o? Może być nawet strzelanka, ale jakoś dobrze rozwiązana (np. nakierowanie celownika jak w GTAIV). Myślę nad Strangleholdem lub czymś od Clancy'ego (Vegas/Advanced Warfighter). Nie zawiodę się? / Bernaut P, DMC4, PGR4, Lost Planet i GoW już znam / Mnie jakoś gry Clancy'ego nie przekonują. Może spróbuj CoD4? W Singlu masz namierzania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam Czy moglibyście polecić dobrą grę na x36o? Może być nawet strzelanka, ale jakoś dobrze rozwiązana (np. nakierowanie celownika jak w GTAIV). Myślę nad Strangleholdem lub czymś od Clancy'ego (Vegas/Advanced Warfighter). Nie zawiodę się? / Bernaut P, DMC4, PGR4, Lost Planet i GoW już znam / Stranglehold jest straaasznieeeee krótka grą. Zaledwie parę misji i koniec gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...