Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Jest na x0 jakaś dobra bijatyka, czy trzeba czekać do sierpnia na soul calibura? Po zagraniu w demko Rumble roses boję się ściągać czegokolwiek innego :ph34r: Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Szczerze mówiąc to dawno tak z iwem dużo nie graliśmy co właśnie w mierne WWF ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 VF5 lub DoA4? oba mają chyba demka na XBL nic innego mi nie przychodzi do głowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Dzisiaj czy wczoraj miala ruszyc beta HD remaku Street Fightera II wiec moze to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Szczerze mówiąc to dawno tak z iwem dużo nie graliśmy co właśnie w mierne WWF ;]SMACKDOWN vs RAW? Widziałem i raczej nie przypadło mi do gustu. VF5 lub DoA4? oba mają chyba demka na XBL nic innego mi nie przychodzi do głowy... W DoA miałem okazję dłużej pograć i sprawiało wrażenie strasznie biednego :P Ale o VF5 zupełnie zapomniałem xD Chociaż kiedyś znajomi wspominali mi o słabej mechanice...ale demko zaraz obadam. Dzisiaj czy wczoraj miala ruszyc beta HD remaku Street Fightera II wiec moze to ?Zobaczę trial/demo bo w ciemno na pewno nie łyknę...;> Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 VF5 - nic ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 E tam, moim zdaniem VF5 i DoA4 to świetne bijatyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 VF5 lub DoA4? oba mają chyba demka na XBL nic innego mi nie przychodzi do głowy... A z tych dwóch bijatyk co byś najbardziej polecił ? Liczy siię to by była naprawdę szybka z fajnymi kombosami. Nie grałem w żadną część z tej serii dlatego pytam. W sumie obie mogę mieć za ok 200PLN, ale do tego jeszcze dojdzie Ninja Gaiden 2 i coś jeszcze po przecenie ;) Czekam jeszcze na Soul Calibur, bo akurat na PS2 trochę w tą serię grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 W sumie gry są bardzo podobne. VF to imo taki Tekken a w DoA są ładne laski ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) Imho VF przy DoA to jak niedorobione szachy do mortal kombat ;) Dead or Alive jest duzo lepsze i szybsze. Naprawde fajnie sie gra, nawet z kumplami ktorzy nie znaja ciosow :) zreszta ogarnij pierwszy lepszy filmik na youtube or sth Edytowane 28 Czerwca 2008 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Problem z wyborem dobrej bijatyki rozwiazany od przyszlej srody na XBLA bedzie Soul Calibur I w odnowionej wersji po 800 MSP :) http://polygamia.pl/soul-calibur-na-xbla-w-przyszla-srode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Mniam ;] Akurat, zeby umilic oczekiwanie na SC4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Problem z wyborem dobrej bijatyki rozwiazany od przyszlej srody na XBLA bedzie Soul Calibur I w odnowionej wersji po 800 MSP :) http://polygamia.pl/soul-calibur-na-xbla-w-przyszla-srode "Namco potwierdziło, że nie będzie możliwości pogrania online." Wiec dla mnie bieda, klepanie kompa to zero przyjemności (a jak komp klepie mnie, to już w ogóle tragedia) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 O, to juz granie w kilka osob przy jednej konsoli umarlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 do grania przy jednej konsoli jest wii ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Gdyby nie takie przeciwności losu, jak brak drugiego pada i większość znajomych pracujących do późna/siedzących za granicą to pewnie by nie umarło ;] Edytowane 29 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Gdyby nie takie przeciwności losu, jak brak drugiego pada i większość znajomych pracujących do późna/siedzących za granicą to pewnie by nie umarło ;]To jeszcze sie tobie pad nie popsuł ? Dziwne... w polsce mają szczegolna awaryjnosc, zawsze sie zastanawiałem czemu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Leborg dzwoń do M$ po drugiego pada, a co do Soul Calibur 1 to chyba jednak łyknę, bo 800 msp to śmiesznie mało. DoA 4 zamówiony ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 na chwile obecna doa4 to najlepsze mordobicie na xo, poźniej będzie tylko SC4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Szukam jakiegos rpga na x0. Mass Effect i Oblivion zaliczone, Lost Oddysey raczej nie dla mnie, Eternal Sonata i Blue Dragon rowniez. Jest jeszcze cos godnego uwagi na to pudlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Moze byc ciezko, bo najblizszym erpegiem w zapowiedziach jest Infinite Undiscovery ;) Przepros sie z Lost Odyssey IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 No niestety, jeśli nie jRPG to musisz poczekać troszkę na Fable 2, Fallouta 3 czy tam nawet Sacred 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Czy ktoś grał w: Dead Rising Crackdown Saints Row Perfect Dark Zero Wypatrzyłem je na GameRankings, ale żadnej nie znam nawet z tytułu. Która jest najbardziej warta uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 jesli lubisz truposzy to dead rising bez zastanowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 # Dead Rising # Crackdown jedne z najlepszych gier jakie są na x :] zombiaki przeszedłem z 4 razy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Zdecydowanie Dead Rising. Potem Crackdown. PDZ to gniot, a SR nie ma racji bytu (GTA4). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) I jeszcze propo gier na PS2. Czy są jakieś zupełne killery, w które należałoby obowiązkowo zagrać? Serie Silent Hill, Devil May Cry, Metal Gear Solid, God of War i Final Fantasy już są mi znane. Coś jeszcze? Gra musi być absolutnie cudowna, żeby nie przestraszyła mnie grafika. Edytowane 12 Lipca 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Okami, Shadow Of The Colossus, moze Black? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Ico!!!!!!!!!!!!!!!111111111 Zassałem demka doa4 i vf5 - pada od klocka to można sobie w buty wsadzić. Cienko widzę granie na nim w Sc4 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 polecam jeszcze SC1 z XBLA, dla tych którzy już ostrzą zęby na SC4. 800MSP może i odstrasza ale nie będziecie żałować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...