Goffer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Co to jest :?: :?: ( Sorry Neo_x że od ciebie ściągam pomysł na " co to jest??? " ) Więc co to jest :?: :?: Nie piszcie tylko że to monitor :D bo to każdy widzi, chodzi mi o : producenta, typ, model, rozdzielczość w MHz, w co to można włożyć i inne dane. Odrazu piszę że ten kaloryfer jest przyczepiony na stałe a nie jest to żadna podpucha. Sprzęt przed demontażem był całkowicie sprawny a to osiągniecie bo ma ładnych parę lat ( nie wiem jak jest po tym jak się za niego zabrałem :D :D ). Photo powered by: Praktica TL1000 made in NRD & Helios 44-M 2/58 made in CCCP & Plustec UT12 made by Skośni. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 286 20 Mhz Intela ;P Naucz się zamazywać znaczki. ;P Zreszą że to intel ja poznam po podstawie. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Tak INTEL ale nie 286 i nie 20 MHz. 286 nie miały radiatorów :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 To jest 486 tylko nie pamietam jaka mial czestosliwosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 nic sie nie stalo :) na 386 nie postwawie bo nie mial radiatora ( wiem bo mialem 7 lat :) ) wiec stawiam na 486 intela i czestotliwosc 133 Mhz :) A taka propo...... jaka jest nagroda jak sie zgadnie?? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 intel Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wlasnie wyciagnolem stary 486 z szafy i nie ma tych scalakow na boku. Ciekawe co to jest 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Jesli mnie wzrok nie myli to jest to koprocesor matematyczny do 386 wkladany do specjalnego socketa na plycie glownej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 a moze 586 ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Intel Itanium ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 :roll:moze to jest Pentium 5 5Ghz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 intel Pro pentium pro jest dwa razy wiekrzsze ! wiec to nie to ! Ale co to ja tez niewiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Feluke i Neo_x jesteście blisko ale zwykły 486 nie ma na wierzchu żadnych układów ani na stałe radiatora te 133MHz to też blisko. Co do nagrody to jest nią piwo Jurand ( browary północne ) :D :D :D . Nagroda zostanie dostarczona pocztą, przesyłka na koszt odbiorcy. Jednak chyba sam wypiję te piwo, bo ten proc to unikat :cry: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Tak INTEL ale nie 286 i nie 20 MHz. 286 nie miały radiatorów :lol: :lol: :lol: Nie tylko nie mialy radiatorow, wygladaly calkowicie inaczej :) Moze to 486SX ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 wedlug mnie jest to twoja prywatna konstrukcja "goffer 3000xp" ktory pogodzi intela i amd - po prostu ich zniszczy ile kosztuje-ja zamawiem, mozesz przyslac wraz z piwem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 a moze to p4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Nie tylko nie mialy radiatorow, wygladaly calkowicie inaczej :) Moze to 486SX ? Na bank to nie 486SX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 A moze wlasnie TO Bill Gates wsadzil do X-Boxa ?? :P - a lucie mysla ze to pentjawka 733.....ech jou! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 wedlug mnie jest to twoja prywatna konstrukcja "goffer 3000xp" ktory pogodzi intela i amd - po prostu ich zniszczy Taaaaaaaaaaaaaak :) :) :) Tylko jakoś nie mogę na tym wyciągnąć taktowania CPU takiego jak teraz mam FSB :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 To moze 486 66Mhz/50 bez koprocesora ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 100& że jest to Intel 95% że 486 90% SX 20% 33MHz Ale czekam, aż ktoś określi tą kosteczkę krzemu dokładniej ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 486 120 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Na 100% jest to Intel. mnie zastyanawia ten radiator czy co to jest? Zwykłe 486 tego nie miały (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Na 100% jest to Intel. mnie zastyanawia ten radiator czy co to jest? Zwykłe 486 tego nie miały (chyba) To prawdopodobnie Pentium Overdrive. montowany w gniazdo 486 - częstotliwości nie zgadnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Na pewno jest to coś nowszego niż 386, bo jest wyjmowane. Skoro to unikat to na pewno nie jest to ani intel, ani amd. To może być ewentualnie jakiś cyrix, albo green (green 486sx nie mialo radiatora). To może być jakiś odpowiednik dx2 albo dx4. Ale w końcu sie i tak okaże, że to jest programator od pralki... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Jest to coś w granicach 486 ale na pewno nie jakieś "zwykłe". I raczej jest to intel zreszta widac na tym rysunku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 To prawdopodobnie Pentium Overdrive. montowany w gniazdo 486 - częstotliwości nie zgadnę. Brawo KvM nie spodziewałem się że ktoś zgadnie. Podaj adres a w poniedziałek poślę ci piwko :D :D :D Oto "tabliczka znamionowa" wbudowana w radiator ( on coś takiego miał 8O 8O 8O ) Jeśli masz jakieś dokładne info o tym procu to mi możesz je podać bo ja wiem tylko że ma 100MHz i jest na socked 3 ale co to jest za owerdrive 486DX4 czy pentium to ja nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Co jest ten overdrive pierwszy raz o czymś takim słysze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Co jest ten overdrive pierwszy raz o czymś takim słysze.Też bym się czegoś dowiedził na temat "overdrive" bo po jeszcze nigdy czegoś takiego nie słyszałem.... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 A oto konf mojego kompa na tym procku: :twisted: :twisted: :twisted: Komp: IBM PC 130 466DX2 Proc: Intel Owerdriwe DX4ODPR100 (pierwotnie Intel 486DX2 66MHz) Mobo: PC 130/150 na chipsecie OPTi socked 3 RAM : 32MB simm (te długie) Graf: Cirrus logic 5429/30/34 zintegrowana na płycie Dysk: 540MB IBM 4800rpm. Muza: Ess audio drive 1868 isa (z dodatkowym kontrolerem IDE) dokupiona CD : AZTECH 10x dokupiony Sieć: #com Ether link III isa dokupiona Powered by Wszy 98 SE Owerdrive to coś takiego jak przejściówka z sockes xxx na socked xxx z wbudowanym procem :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...