GenghisKhan Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 realny max to bylo 240KB/sek na neo@2mbps chwilowy to do 0.5MB dochodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Jakby średnio licząc, to plik koło 700 MB nie tak dawno ciągnołem z prędkością średnią 105 kilobajtów/s, a kiedyś Half Life 1 chyba coś 140 na kaazie ( dostałem za to ostrzeżenie od.. od admina tu, na tweaku LOL :P) A Maksymalny, jaki poszedł to był bodajze tuż po założeniu internetu- tak do 200 potrafiło pogonić ...szkoda, że z czasem net działa coraz wolniej, ale te średnie prędkości rzedu 70 kilobajtów za dnia spoko mi wystarczają :) Na emule maks, co wyciągnołem ostatnio to 56 kilobajtów/s przy 10 kilo uploadu, średnio kiedyś było 35-40, teraz jak jest 20-25 to jest już naprawdę super :| PS- chwilwy to ja miałem kiedyś koło paru tysiecy kilobajtów/s przy muleniu twardziela :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 tya :] to co ja mam poweidziec 1mbit na ojojjj ok. 160 osob 40zl na miech, transfer w nocy max 15kb/s w dzien to oby 8 :) eh zycie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 1.15mb/s z servera ktory znajdowal sie na drugiej stronie swiata nie pytajcie jakie mam lacze bo w kompleksy wpadniecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 1.15mb/s z servera ktory znajdowal sie na drugiej stronie swiata nie pytajcie jakie mam lacze bo w kompleksy wpadniecie :P no powiedz pewnie wyskoczy z jakims 10mb albo cos w tym guscie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 No to ja wam wrzuce screen-y , bo wszyscy gadają a nic konkretnego... Łącze to radiówka w Pradze Czeskiej i nominalnej prędkości 128 kilo na sekundę. Na noc zdejmowali ograniczenie pasma i...hulaj dusza piekła nie ma !!! Jak dodam , że płaciłem za to 1000Kc tj. wtedy ok 100PLN to oferty TPSA bledną straszliwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Heh u mnie jest dziwna sytuacja.. z neta ciagne (szczegolnie z warezów) po 100-200kb/sek... net mi chodzi jak [ciach!]o.... Przykladowo Tweak laduje mi sie okolo 10sek... w Cs na necie sie pograc nie da... a łącze to 4mb na 500osób taka "malutka" siec :D oczywiscie net co chwilke nie dziala.. nie zebym robil anty reklame ale firma big-net to [ciach!]o.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 okolo 3MB/s (tak..dobrze napisalem - "MB/s" :)) podczas sciagania driverov ze stronki ATi do mojego radka... łącze - patrz podpis..szkoda, ze juz niedlugo przesiadam sie na neo+ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 u mnie wyglada to tak........ plus strzałki a'la reed :wink: łącze 2Mbps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 10mbit/500.userow moj.rekord.pewnego.razu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 tak jak na screenie a to na neo+. Tylko raz tak mialem 400mb sciaglem w niecalem 50min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 marne sdi i marne 11 KB/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 500 Kb/s :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Realne było pod 64 kilobajty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Ludzie jak już jest rozmową o łączach to mam pytanie. Jakiego providera polecacie we Wrocławiu (nie mówcie TPSA i Dialog). Druga sprawa to zaciekawilo mnie: realny max to bylo 240KB/sek na neo@2mbps W jaki sposób można podkręcic neostrade :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Ja miałem 3,4 MB... jak by co to moge podesłać screena żeby ktoś wrzucił! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 DSL 1Mbit na 19 userów ;) Max. na lanie 8MB/s średnio 60-80kb/s pozdro Mario Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...