pawlo72 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 WITAM WSZTSTKICH FACHOWCOW OD KOMPA. MAM OGROMNY PROBLEM BO NIE MOGE ZAINSTALOWAC STEROW OD GRAFIKI ,SCIAGNELEM JE ZE STRONY ASUSA (BO TAKI MAM) ALE WYSKAKUJE MI ZE NIE ZGODNY Z MOIM KOMPEM :( WSZYSTKIE STERY JUZ MAM ZAINSTALOWANE OPROCZ GRAFIKI I JUZ SIE PODDAJE:( MOZE KTOS Z WAS MI MOZE POMOC???? MOJE PARAMETRY KOMPA SA TAKIE:::: Field Value Computer Computer Type Jednoprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPI (Mobile) Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name F405C2DF9 (ASUS) User Name ***** Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2008-04-10 / 12:03 Motherboard CPU Type Unknown, 1600 MHz Motherboard Name ASUSTeK Computer Inc. F5R Motherboard Chipset ATI Radeon Xpress 200M System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Unknown Multimedia Audio Adapter Modem nr 0 - odtwarzanie linio Audio Adapter Realtek HD Audio output Storage IDE Controller Standardowy podwójny kontroler PCI IDE IDE Controller Standardowy podwójny kontroler PCI IDE Disk Drive Generic- xD/SDMMC/MS/Pro USB Device Disk Drive Hitachi HTS541680J9SA00 (74 GB, IDE) Optical Drive MATSHITA DVD-RAM UJ-850S SMART Hard Disks Status OK Partitions C: (NTFS) [ TRIAL VERSION ] D: (NTFS) 25525 MB (14763 MB free) Total Size [ TRIAL VERSION ] Input Keyboard Standardowa klawiatura 101/102 klawisze lub Microsoft Natural Keyboard PS/2 Mouse Mysz Microsoft PS/2 Network Primary IP Address [ TRIAL VERSION ] Primary MAC Address 00-1A-92-E9-2A-FC Network Adapter Attansic L2 Fast Ethernet 10/100 Base-T Adapter Network Adapter Karta sieciowa ASUS 802.11g (192. [ TRIAL VERSION ]) Modem Motorola SM56 Speakerphone Modem Peripherals Printer Wysyłanie do programu OneNote 2007 USB Device Masowe urządzenie magazynujące USB USB Device Urządzenie AVC USB Device USB2.0 1.3M WebCam Battery Bateria Microsoft o metodzie kontroli zgodnej z ACPI Battery Microsoft AC Adapter DMI DMI BIOS Vendor DMI BIOS Version DMI System Manufacturer ASUSTeK Computer Inc. DMI System Product F5R DMI System Version 1.0 DMI System Serial Number [ TRIAL VERSION ] DMI System UUID [ TRIAL VERSION ] DMI Motherboard Manufacturer ASUSTeK Computer Inc. DMI Motherboard Product F5R DMI Motherboard Version 1.0 DMI Motherboard Serial Number [ TRIAL VERSION ] DMI Chassis Manufacturer ASUSTeK Computer Inc. DMI Chassis Version 1.0 DMI Chassis Serial Number [ TRIAL VERSION ] DMI Chassis Asset Tag [ TRIAL VERSION ] DMI Chassis Type Notebook DMI Total / Free Memory Sockets 2 / 0 ZA POMOC DZIEKUJE WSZYSTKIM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Uzyj przycisku edytuj i usun te smiecie z tematu: ", POMOCY !!!!!!!!!!!!" oraz capslock w tresci! Sciagnij sterowniki ze strony ATI i uzyj np: http://www.driverheaven.net/modtool.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...