KWS89 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 No mam problema... facio z Augustowa nie chce sciągnąć mi tego dziadostwa a mi jest porzebne... Może zna ktoś adres sklepu/hurtowni internetowej która posiada tego "typu" bajerki? Dla przypomnienia STICKER to jest gumowa (chyba) przylepka przylepiana na antenke w komórce, w której świecą diody w momencie przychodzenia połączeń itp. QUICK!!!!SZYBKO!!!Proszę o odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 A co innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Adico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...