Fishu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam otoż zakupiony został laptopik ASUS Z53JR i irytuje mnie jego głośna praca. Wentyl pracuje zawsze na takich samych obrotach jest głośno to jest normalne?? w lapkach bo kiedys miałem celka 366 i chodził porównywalnie głosno;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matino Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam otoż zakupiony został laptopik ASUS Z53JR i irytuje mnie jego głośna praca. Wentyl pracuje zawsze na takich samych obrotach jest głośno to jest normalne?? w lapkach bo kiedys miałem celka 366 i chodził porównywalnie głosno;/Upgrade BIOSu robiłeś może ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Nie robiłem standardowy jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Pastę zmienić, może trochę pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Tu nie o to chodzi:) po prostu kręci sie cały czas lapek nowy da rade wymienić ten wiatrak na jakiś cichszy?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 zmienic paste, pobawic sie vcore - nic nie wymyslisz innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ale wtopa bosz;/ Bez komenta to zostawie takie cos kupiC;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Dlatego kupuje sie sprzet markowy, a nie asusy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Słyszałem ,że pomóc może profil do Nootebok Hardware Control ale nigdzie nie moge znalezć ACPI do mojego Asusa;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...