Electron Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 czytałem tutaj http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...lonow&strona=14 ze karta G 8500 Deluxe przy podkrecaniu osiaga 320/300MHz ze standardowych 275/275 wersja pro osiaga ntomiast 290/290 ze standardowych 250/250.teraz odnoscnie tego mam pytanie czym te karty sie róznia ze jedna podkreca sie lepiej od drugiej <pamieci,bios czy cos innego???> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Delux ma pamięci 3,6ns, a pro 4ns (chyba). A co do procesora to może w wersji delux dali wyższe Vcore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Hmm... pamięci szczerze mówiąc nie wiem jakie są :) Nie chciało mi sie po prostu do tej pory sciągać tego radiatora. Co do VCore. Po zmianie biosu z pro na deluxe VTuner pokazywał takie samo napięcie jakie było wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 dziekowka .zastanawiam sie czy widac duza rozniece w wydajnosci pomiedzy tymi kartami<deluxe/pro>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Kupiłem wersje Pro pod koniec sierpnia i od razu zflashowałem biosem od Deluxe. :) Poczytaj sobie Wojne Klonów na TwojePC - ten artykuł przekonał mnie do tej karty właśnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 pro to jest wersja LE R8500 ?a deluxe to wersja pełna czy mam racje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 marcin ja jutro jade po te karte zobaczymy jak sie spisuje .czyli wgrałes bios od deluxe czy to cos dało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Tyle mi dało, że zamiast taktowania 250/250 jest 275/275 :) Tak, pro to jest LE, ale karty są konstrukcyjnie identycznie (no MOŻE poza pamięciami - tego nie sprawdzałem) więc jeśli to le przetaktujesz to masz normalnego fulla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 skad biosa do gigabayta mozna sciagnac ??i jak sie go wgrywa do tej karty??czy wgrywajac nowy bios traci sie gwarancje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Bios masz na stronie www.giga-byte.com (dział support), wgrywasz go programem atiflash (jest w archiwum). Gwarancji nie tracisz chyba - w razie czego możesz przecież wgrać stary z powrotem bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 dzieki Marcin.dzisiaj jade po ta karte :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 fuck,do [gluteus maximus] nie maja gigabayta .w gazetce zle napisali...kupiłem szpfirka 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...