bociczek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 W zasadzie tak jak w temacie, mam teraz X2 2,2@2,7 i ramy @ 450mhz. Zmieniać dzielnik, czy jechać wyżej FSB i nie zmieniać? Nie chcę spalić tych pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Podkrecajac pamieci nic im nie zrobisz, samo fsb im nie zaszkodzi, co najwyzej nie "wstana", na ta przypadlosc tez jest poniekad rada podnoszac VDIMM, oczywiscie w rozsadnych granicach niewiele ponad specyfikacje techniczna pamieci. Dzielnik tak czy owak chyba bedziesz musial zmienic. Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez marecki48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 No to dobrze, bo już się bałem, że spalę RAMy, a są nowe w sumie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...