m-i-l-o-s-z Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam! Szukam jakiejś najlepszej i najcichszej obudowy (do płyty głównej Gigabyte GA-X48T-DQ6) najlepiej z zasilaczem u góry w obudowie tej ma być zamontowane na stałe min 6 dysków więc chłodzenie musi być wydajne! jeśli chodzi o zasilacz to nie musi mieć zbendnych portów do dodatkowych kart graficznych których nie będę używać bo nie gram w gry najlepiej żeby miał odpinane kabelki i był przeznaczony do podłączenia min. 11 dysków na raz + podkręcony procesor i ramy oczywiściście wszystkie wiatraczki mają najciszej pracować jak to jest tylko możliwe najcichsze na rynku !) a i jeszcze chyba muszę wybrać inną kartę graficzną bo ta GeForce 8600 GT Palit 256MB HDTV & DVI Sonic+ chyba głośno chodzi a mi zależy na ciszy:) pozdrawiam! będę bardzo wdzięczny za doradę ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 bo ta GeForce 8600 GT Palit 256MB HDTV & DVI Sonic+ chyba głośno chodzi a mi zależy na ciszy:)Co za problem wymienić na Accelero? (: Wydaje mi się że żaden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) masz na tym zrobiony serwer plików czy co ? obudowa antec p182, zasilacz enermax modu82+ gdzieś ze 450W a na grafike chłodzenie accelelo s2 albo kup gigabyte'a pasywnego Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez mostasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...