Gavik Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Pytanie, pewnie dla Was proste, a mi nie daje spać :) Mam dysk Seagate 500gb, poprzednio pracował on na płycie z sata1, więc ma zworkę. Teraz mam płytę z sata2 i chciałbym tą zworkę wyjąć, ale czy dane i ogólnie wszystko inne pozostanie nietknięte po tym zabiegu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 No jasne, ze beda nietkniete. Ba nawet wzrostu szybkosci w pracy dysku nie zauwazysz jak nie masz macierzy 0. Mozesz spac spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Różnicę między teorią, a praktyką to ja znam. Wiem, że różnicy w wydajności nie będzie. Chodziło mi raczej o coś innego. Dzięki za rozwianie wątpliwości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...