docentore Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam! Z budowa LC nosiłem się kilka ładnych lat, praktycznie od dnia kiedy usłyszałem, (przeczytałem) o tym. Niedawno wpadło mi w ręce kilka części, więc pomyślałem, co mi tam, jak nie teraz to kiedy. Dokupiłem kilka drobiazgów i zbudowałem. sprzęt: Pompka: Swiftech mcp655 Blok CPU: Swiftech mcw6002 Blok GPU: Innovatek nv40 - (zmodowany, żeby wszedł na 7800gtx) Węże: mieszane Chłodziwo: Feser one - orange Buda: TT Armor Dzięki ludziom z forum za rady! (to nie jest wersja ostateczna) Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez docentore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 - Poukładaj schowaj kable - Ten rez wygląda bardzo spartańsko ;) tak jak by dyndał na wężu - Jakie temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) kable mam w miarę poukładane, tylko na górze się robi rozp....el, ale będe jeszcze pracować nad tym. co do reza, trzyma się on na 1 tasiemce do kabli, choć tak naprawde to dynda na wężu, i chyba jest mu dobrze z tym :P wczoraj ledwo co puscilem orthosa: woda (po przejsciu calego ukladu) max. 28'C procek (nie wiem co podawac, w fanspeedzie mam cpu i core- podam obydwa) idle: 32'C (CPU), 26'C (Core) (def) stress: 35'C(CPU), 40'C(Core) (def) stress: 39'C(Cpu), 44'C(core) (oc do 2,5ghz, wiecej pobawie sie pozniej) pzdr Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez docentore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Sorki, ale już jest jeden Docent ;) . Proponuję zmienić nick :P . Co do WC, to hmm... Nie moje klimaty. Lubię cienkie węże, estetykę... Ten zestaw przypadnie do gust old-schoolowców, a ich co raz mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 no to co, ze jest juz jeden Docent, jam jest docentore, a dla znajomych docent. xywy zmieniac nie bede!!!! :P taki mial byc, old-school, nie disco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...