allegro22021 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam mam taki problem posiadam laptopa \Sony Vaio PCG-GRT896SP/ laptopa uzywalem na uniwersalnym zasilaczu jakies pół roku moze dluzej i ni z tąd ni z owąt laptop z dnia na dzien bez zadnej mojej lub czyjejs ingerencji przestal sie wlaczac czy ktos sie spotkal moze z takim przypadkiem ktos moze mi pomoc podpowiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 pewnie że się spotkał,, typowe uszkodzenie,, jest popsuty http://www.nrc.com.pl/ diagnoza free,, są okej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Jak się nie włącza? Jak naciskasz power to coś się pali , jakaś diodka , coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...