yanek1987 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam, nigdzie nie znalazłem tematu o tej świetnej grze, więc najwyższy czas założyć :) W grze chodzi o to aby sterując swoim ragdollem zadać dla przeciwnika jak najwięcej obrażeń a samemu otrzymać jak najmniej, prawda że proste? ;) W grze mamy system rankingów, zaczynając od białego pasa pniemy się w górę aby po kilku miesiącach dumnie nosić czarny pas, później można jeszcze dany zdobywać. Gra jest DARMOWA, jedynie aby zrobić dla postaci custom skin trzeba zapłacić. Dostępne jest bardzo dużo modów, np. na walkę z mieczami świetlnymi :D Ale dość gadania, oto linki: POLECAM :) DOWNLOAD Aby grać online trzeba się zarejestrować na forum: LINK Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) zasysam zobaczymy co to za streetfighting :) O ROTFL NAWET NIE SCIAGAJCIE, ale shit ... Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez IGREK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 shitem tego nazwac nie mozna, gra jest po prostu trudna........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Jak sie wie co robić to gra wciąga, ale trudna jest cholernie chyba jedyna bijatyka w ktorej nie wygrasz waląc we wszystkie klawisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Gram już w to od dość dawna, cholernie wciągająca gierka :) Ale na początku też się zraziłem, jak koleś mi fiknął salto i urwał łeb a jedyne co potrafiłem zrobić to się z tym pogodzić :P Poćwiczcie i pogramy, narazie tylko na serwerach już hostowanych ale niedługo może dadzą server.exe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...