Gość Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ok no gafa zaladowalem baterie 2.4 V ladowarka z output 3.7 V dopiero sie zorientowalem kiedy ogladalem ladowarke hueh ; p czy bateria juz jest do wywalenia ? po tym ladowaniu trzymala z 2 dni . PS tylko prosze konretne komentarze , a nie zerowanie na mojej pomylce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 :D Batereia była wkomie? Tak? N' 3210? Tak? Jeżeli tak to nic sie nie stało...ja miałem 2,4 na 4,7 i działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 te ciekawe :) musze sprobowac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ladowarka taka była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 hm to juz sam nie wiem ehhh przejde sie jutro do sklepu kupic ladowarke na 2.4 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 ja kiedys ladowalam baterie 1,5 V napieciem 9V i zrobila sie goraca a za chwile wybuchla mi w rekach :D ale sie wtedy przestraszylem, mialem z 10 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Masz dwa typy ladowarek do komorek zwykle powiedzmy 3,6V i podrozne 7,2V. Nie masz sie czym martwic. Wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ok no gafa zaladowalem baterie 2.4 V ladowarka z output 3.7 V dopiero sie zorientowalem kiedy ogladalem ladowarke hueh ; p czy bateria juz jest do wywalenia ? po tym ladowaniu trzymala z 2 dni . PS tylko prosze konretne komentarze , a nie zerowanie na mojej pomylce . Relax :D To norma ze ladowarka ma output wyzszy niz napiecie baterii bo inaczej nic by nie naladowala. Masz dwa typy ladowarek do komorek zwykle powiedzmy 3,6V i podrozne 7,2V. Nie masz sie czym martwic. Wszystko jest ok Sa tez przeciwwojenne 220V, i takie na atak rakietowo-bombowy 380V Co za czlowiek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...