waldemas Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 jak w temacie czy odtwarzacz dvd-rom przez przejściówkę ide na sata musi mieć zworki te same pytanie o hdd , mam nowy komp a żal nie wykorzystać hdd i dvd-romu ze starego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A nie prosciej sie po prostu pod IDE podlaczyc, zamiast rzezbic z przejsciowkami? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ta aaaaaaaaaaa , a odpowiedz na pytanie, jedeno tylko gniazdo a dvd i hdd w różnych częściach obudowy(sunbean 3d) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bam1981 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 ja stosuję taki patent u siebie gdyz do kanału IDE mam podpięte dwa dyski 80GB ze starego kompa... i już dla czytnika płyt nie starczyło... kupiłem przejsciówkę SATA... i działa dobrze... zworka na master... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 przejściówka gigabajta zworka na master i działa (hdd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...