Paazik Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Więc tak: zrobiłem sobie kilka systemów na kilku partycjach. Utworzyłem przez konsole odzyskiwania z płyty bootowanej systemu xp menu startowe, w którym wybieram sobie systemy. Teraz wszystkie systemy usunąłem a menu wyboru systemu pozostało bez zmian tz. zamiast winda xp automatycznie się wybierać to muszę winde sam wybrać. Jak można usunąć pozostałe wpisy systemów operacyjnych tak aby pozostał tylko jeden. W konsoli odzyskiwania w bootcfg nie znalazłem takiej opcji( jest tylko dodawanie jeszcze następnych). Help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 przyjzyj sie zawartosci pliku "boot.ini" na pierwszej partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Zainstalowac System Commander :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 prawy klawisz myszy na moj komputer i wlasciwosci. przejsc na zakladke zaawansowane i wybrac "uruchamianie i odzyskiwanie". wybrac domsylny system czyli win xp i odznaczyc opcje "wyswietl liste systemow...". po tym zabiegu menu nie bedzie wogole i domyslnie bedzie sie ladowal xp. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...