djHaki Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Szukalem wszedzie...Castoramka-pozniej Bielany i nigdzie nie maja takiej folii ktora mozna oklejac swietlowki.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Poszukaj folii : transparentnej , moze predzej znajdziesz ? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 :evil: reed ehhhhh Ty to jestes :) to juz przejezyczyc sie nie mozna :( ZRESZTA BYLEM POD WPLYWEM BRO....KA :) Heineken RULEZ :twisted: :twisted: :twisted: Znalazlem wypas sklep....maja loga jakie tylko chcecie i to za mala kaske Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 :evil: reed ehhhhh Ty to jestes :) to juz przejezyczyc sie nie mozna :( ZRESZTA BYLEM POD WPLYWEM BRO....KA :) Heineken RULEZ :twisted: :twisted: :twisted: Znalazlem wypas sklep....maja loga jakie tylko chcecie i to za mala kaske He he ........ Wiesz co to przejezyczenie ? :P ................................................................ :?: Jak ci jezyk z le.... na od..... zjedzie niechcaco :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 update: cemu nie dzialaja gify animowane? co robie zle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Znalazlem super sklepik maja ploterka tnacego i mase folii .... loga bede robil....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 djHaki - gdzie znalazłeś ?? a folie transparentne to śa do wyboru do koloru w Cefoll na Rydygiera (podałbym telefon ale to przesada) tam pytałem o sfolię niebieska (nie wiem czy da radę okleić świetlówki itp) i kolo powiedizał że metr bieżący (100 cm szerokość) jest za 11 zł więc jak dla mnie ok aha matowa jest droższa - 23 zł ceny zaokrągliłem w górę z braku pamięci dokładnej końcówki ceny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Paulinska 12 kolo Rydgiera :) jade sobie rowerkiem i patrze jest:) spoko goscie tam sa nawet w srodku mozna fajke zapalic chyba z godzinke z nimi gadalem maja wlasne projekty...mase gotowych... i robia to z czym przyjdziemy....acha za 1metr folii imitujacej piaskowanie place 15 zl :) ciecie np radiacji to koszt 2 zl :)) wiec sie oplaca bo folia jest moja/zamowilem u nich/ i reszte mam dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Szukalem wszedzie...Castoramka-pozniej Bielany i nigdzie nie maja takiej folii ktora mozna oklejac swietlowki.... :evil: ul. Robotnicza za giełdą elektroniki dwie duże hurtownie Plastic i Contra tam mają folie transarentowe z dużą ilością kolorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 thorn w plasticsie ni ma wiem bo pytałem to mi podali cefol na Rydygiera (tak to się pisze panie djHaki) w Contrze nie pytałem ale oni raczej maja wszystko co zwiazane z reklamą więc i folie powinni mieć ps. gdzie można kupić folię z nadrukiem imitującym piaskowanie (thorn ma taką na swoim zasilaczu - cristal mod) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 piotr :twisted: :twisted: :twisted: CHYBA nie umiesz czytac :lol: Napisalem czarno na bialym gdzie jest taka folia :) czytaj uwaznie POSTY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 A do czego przeważnie są używane te folie bo będe chyba musiał sam sobie taką znalść w Olsztynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ToMo---do roznych ciekawych rzeczy no np: do nadrukow na koszulki do wyklejania szybek w Aucie...itp.itd :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a wie może kot gdzie w wawce od nie dawna bawie sie w modyfikacje i nie mogę na razie namierzyć ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 UTEK----poszukaj w panoramie Firm---wycinania--ploterem Lub firmy zajmujacej sie przygotowywaniem nadrukow lub reklam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...