b3herith Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam Kupielem sobie ostatnia na allegro podkladke eyepad, po tygodniu paczka dotarla, rozpakowalem, umiescilem na biurku i stwiedzilem ze nie przylega ona tak jak powinna.Ocencie prosze czy jest to normalne i po jakims czasie sie doksztalci czy bede zmuszony reklamowac podkladke ?:| przepraszam za slaba jakosc zdjecia;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Normalne to to nie jest - też mam Eyepad'a i przylega wręcz idealnie... Co prawda troszku na dolnym końcu zaczął odstawać ale to w niczym nie przeszkadza po prostu powstało w wyniku używania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Mam taką samą i od momentu zakupu leży zupełnie płasko. Sądząc po zdjęciu, musiała chyba być przechowywana zbyt mocno zgięta/zwinięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ja bym rekalmował, z wyglądu jest nie do użutku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3herith Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 po 12 godzinach przyciskania 15kg nic:x ma ktos moze jeszcze jakis pomysl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 reklamacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...