Primmi Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Witam. POtrzebuję stałego łącza do internetu ale nie moge znaleźć dobrego i taniego usługodawcy (abonament w granicach 80 zyla) bo modemeq sucks :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 polecam sferie ale mniej niz 200 pln za miech nie bedzie - pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ztego co wiem, chello jest w Krakowie, ja polecam chello, sam uzywam :)... Przeczytaj oferte kablowki UPC. Tyle ze 110 pln placisz za sam internet (512 kbps). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ja polecam icpnet - kablowka. place 120 pln za 128 kb/s. chodzi dobrze i jestem v zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Wszystko zależy od tego na jakim osiedlu mieszkasz. Na większości z nich jest już jakaś sieć osiedlowa w granicach 200-300zł instalacja, 50-70zł abonament. Podaj lokalizację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primmi Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no właśnie moja lokalizacja mi w dupe daje bo chello na przykład tu wogóle nie ma !! jestem na czrnowiejskiej w krakowie i oprócz tp nikogo nie znam i chciałem sie dowiedzieć czy wy czgoś nie znacie ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primmi Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ja polecam icpnet - kablowka. place 120 pln za 128 kb/s. chodzi dobrze i jestem v zadowolony. icpnet nie ma wogóle w krakowie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primmi Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 polecam sferie ale mniej niz 200 pln za miech nie bedzie - pozdro właśnie na nic powyżej 120 zyla za miech mnie nie stać :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Czarnowiejska to chyba nie taka zła lokalizacja. Spróbuj zapytać w sąsiedztwie, w końcu zaraz pod nosem masz ACK Cyfronet [i informatykę UJ] oraz miasteczko studenckie. Spróbuj wśród sąsiadów się dowiedzieć. Celuj w studentów wynajmujących mieszkania. Na pewno będą wiedzieć. Ja zapytam znajomych. Jak się coś dowiem to napiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primmi Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Czarnowiejska to chyba nie taka zła lokalizacja. Spróbuj zapytać w sąsiedztwie, w końcu zaraz pod nosem masz ACK Cyfronet [i informatykę UJ] oraz miasteczko studenckie. Spróbuj wśród sąsiadów się dowiedzieć. Celuj w studentów wynajmujących mieszkania. Na pewno będą wiedzieć. Ja zapytam znajomych. Jak się coś dowiem to napiszę. Fajnie by bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primmi Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Cyfronet jest cholernie drogi 9,6 kbps kosztuje 520 za miecha !!!! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...