Arni Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 mówi się trudno ważne żeby u każdego działało a tamten idealny nie był poza tym wnerwiające było oczekiwanie na załadowanie wszystkich miniatur zanim można było zmienić osobę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 wlasnie mi sie O na tym wywalila ;)mi się na każdej konfiguracji czy w domu czy w robocie czy byle gdzie O wywala ;F , nie ważne na czym byle był to flash, dlatego Firefox 3 > O P.s. skrypt jest fajny, tylko lekko nie wygodnie się to przegląda "w dół" po projektach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Dwaj nowi Polacy w galerii : Snow nowakjan2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Jak zamontuje nowe GPU i zrobie pare modyfikacji to sie polecam ze swoim, bo galeria jest super, jest z czego brac natchnienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Yo! nowa domena do kolekcji GALERIAWC.PL przy okazji porządki trwają [ selekcja dodane podstrony etc] Edytowane 1 Marca 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgor Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) Nie wiem jak innym to działa, ale pod podanymi przez Ciebie linkami, Arni, nic nie ma :( Komunikaty "Połączenie zostało zresetowane" albo "Strona o podanym adresie nie istnieje". A miałem taką nadzieję, ze wreszcie znalazłem obszerną galerię WC. Edytowane 4 Lipca 2009 przez Fulgor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) no dokładnie miałem nadzieję że pooglądam wc z różnych stron świata a tu kibel. Edytowane 4 Lipca 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Jeśli chcieli byście mieć stronę na której będą umieszczane zdjęcia waszych komputerów, to wyslijcie mi na e maila to zrobimy stronkę. Jakiś serwer mam wykupiony. Więc nie widzę problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 Przenosiny serwera w piątek były i przez moje niedopatrzenie stronka ruszy ponownie koło wtorku więc bez paniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 zobaczymy kto zrobi lepsza galeria :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 (edytowane) ? :lol2: :rolleyes: jaśnie proszę ------------------------ już działa :P Edytowane 6 Lipca 2009 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) | Facebook na fejsie :P Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...