The_Wayn Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 witam walczę z takim problemem - na kompie z płytą ECS k7S5a próbuję odpalić zintegrowaną kartę dźwiękową, ale za nic nie chce to działać. Kiedy w biosie włączam tą dźwiękówkę system (win xp pro) po prostu zawiesza się w momencie kiedy przewija się niebieski pasek, natomiast w awaryjnym po prostu czarny ekran z migającym kursorem, czy jak to się nazywa :) natomiast kiedy karta jest wyłączona w biosie to wszystko śmiga normalnie... :? wcześniej w komputerze była sb live na PCI, którą aktualnie wyciągnąłem (potrzebuję do innego kompa), usunąłem stery drive cleanerem. podejrzewam jakiś konflikt ze sterami bo wcześniej jak patrzyłem to sb live i ta zintegrowana dźwiękówka chodziły "jednocześnie" tzn. w biosie była włączona zintegrowana, a sb live siedział w pci, w windowsie były poinstalowane stery od obu kart - w "dźwiękach i urządzeniach audio" jako urządzenie domyślne była ustawiona sb live i w każdej chwili można było zmienić na tą zintegrowaną ma ktoś jakieś sugestie jak się z tym uporać, bo szlag mnie trafia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 miałem kiedyś taki sam problem niestety najszybsze rozwiązanie to format (albo inna karta muz...) k7s5a to bardzo specyficzna płyta ,miałem ją ze 4lata raz było pieknie a innym razem no cóż... .Takie życie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Wayn Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 miałem kiedyś taki sam problem niestety najszybsze rozwiązanie to format (albo inna karta muz...) k7s5a to bardzo specyficzna płyta ,miałem ją ze 4lata raz było pieknie a innym razem no cóż... .Takie życie.kurcze właśnie format raczej nie wchodzi w grę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 najtańsza k. muzyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 niema tam reset configuration data ? :] w pci devices .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...