vesper Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jak w tytule - zastanawiam się nad kupnem tego laptopa. Mam już jednego Acera ponad 2,5 roku i jestem z firmy zadowolony (dobra jakość serwisu - naprawa komputera w krócej niż tydzień, niskie ceny). Ważne jest dla mnie, żeby laptop był przede wszystkim tani, bo nie mam ochoty patrzeć jak laptop, którego kupie teraz za ponad 4k pln, za dwa lata nie będzie wart nawet 1k (tak mam w przypadku tego lapka). Z tego co czytałem to w tym laptopie jest GF 8400M GS - jeśli ma własną pamięć to rewelacja. 1GB RAM w jednej kości - więc drugą można spokojnie dokupić i łatwo zrobić 2 GB Moim zdaniem cena 1,9k pln to atrakcyjna oferta - co Wy możecie powiedzieć na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Z tańszych to tylko NTT Corrino [ yalu.pl ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Oferta wydaje sie byc ok, taniej nie znalazlem. Na starcie musisz dokupic druga kostke 1gb ram. W gazerce podaja ze 8400m gs, upewnij sie ze na pewno gs. Jesli tak to za ta cene z systemem nic lepszego nie widzialem. >> Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vesper Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Proszę moderatora o przeniesienie tematu do właściwego działu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Z tego co czytałem to w tym laptopie jest GF 8400M GS - jeśli ma własną pamięć to rewelacja.ma własną pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...