Skocz do zawartości
Jackassek

Przepływ A Wydajność

Rekomendowane odpowiedzi

2. Jedną z najwydajniejszych chłodnic na 2 wentyle i najbardziej opłacalną jest Black Water Advanced 122. Na Black Water Ultimate 122 potrzebujesz bardzo głośne i szybkie (>1250 rpm) wentylatory aby była wydajniejsza

na pewno nie jest najwydajniejszą na POLSKIM rynku.... o Thermochillu słyszał ? Edytowane przez Arni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno nie jest najwydajniejszą na POLSKIM rynku.... o Thermochillu słyszał ?

przeciueż gośc pisał jedną z najwydajniejszych....

Tak po prawdzie to jest to standard obecnie ale o sensownej wydajności w stosunku do ceny...

Jasne ,że thermochil będzie lepszy ale jego stosunek jakości do ceny jest marny. Przy wc za kilkasemt, a nie kilka tysięcy złotych rozsadniej jest kupić lepszy blok na cepa lub chłodnice na 3 wentyle zamaist hi-endowej 2x120...

To tyle ode mnie, nie ma obowiązku sie ze mną agadzać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj jaka dyskusja .... zaproponowałeś najtańsą opcje a dokładając kilkadziesiąt złoty więcej jest swiftech który bije na głowę produkt marki cooling a że thermochill tani nie jest to wie każdy i nigdzie nie wspominałem o opłacalności :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale cena chłodnic Fesera jednak poraża bardziej niż ceny Termoczil'a...

Są ładne, ale i tak Thermochill będzie w 100% wystarczający wg. mnie.

Tak BTW. Malik i jak tam te chłodnice ? Bo obiło mi się o uszy że masz 2x120mm i 3x120mm u siebie...pochwal się przed PL publicznością :D

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi