Skocz do zawartości
ToMo

Prosze o opinie na temat HIS-a 9500 non-pro 64 MB

Rekomendowane odpowiedzi

W najbliższym czasie będe musiał kupić sobie jakąś karte graficzną, a ostatni miałem urodzinki i wpadło mi troche kaski ;) i zastanawiam się co wybrać. Przeglądałem sobie cennik i włąsnie zauważyłem tą karte...

Czy może ktoś wyrazić opinie na temat tej karty czy warto ją kupić za 770 zł i czy da się ją przerobić na wersje PRO ??? Prosze o wszystko na temat tej karty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra widze że nikt nie ma tej karty. Więc powidzcie czy ten HiS na zdjęciu jest na płytce referencyjnej (chyba tak to się zwało) czyli czy na takiej są robione 9700 itp. myśle że wiecie o co chodzi ;)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra widze że nikt nie ma tej karty. Więc powidzcie czy ten HiS na zdjęciu jest na płytce referencyjnej (chyba tak to się zwało) czyli czy na takiej są robione 9700 itp. myśle że wiecie o co chodzi ;)

Tej karty nie przerobisz na 9700. Co najwyżej odblokujesz potoki...

Czemu??

Nie ma kostek ram po prawej stronie GPU, wiec nie bedzie miala 256 bit'owej pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra. Jak będe jechał po tą karte to pogadam ze sprzedawcą i zapytam się czy poszedł by na taki układ że wezme tą karte na przetestowanie i jak mi się spodoba to ją zostawie sobie a jak nie to wymienie na jakiegoś GF ti4200 a jak nie pójdzie na taki układ to chyba jednak wezme GF ba na temat przerobienia tej karty nie moge znaleść żadnych informacji nawet na zagranicznych serwisach, może źle szukałe, ale jak ktoś znajdzie może cosik na temat tej karty to niech da mi znać....Dobra. Jak będe jechał po tą karte to pogadam ze sprzedawcą i zapytam się czy poszedł by na taki układ że wezme tą karte na przetestowanie i jak mi się spodoba to ją zostawie sobie a jak nie to wymienie na jakiegoś GF ti4200 a jak nie pójdzie na taki układ to chyba jednak wezme GF bo na temat przerobienia tej karty nie moge znaleść żadnych informacji nawet na zagranicznych serwisach, może źle szukałe, ale jak ktoś znajdzie może cosik na temat tej karty to niech da mi znać....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...