ToMo Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 W najbliższym czasie będe musiał kupić sobie jakąś karte graficzną, a ostatni miałem urodzinki i wpadło mi troche kaski ;) i zastanawiam się co wybrać. Przeglądałem sobie cennik i włąsnie zauważyłem tą karte... Czy może ktoś wyrazić opinie na temat tej karty czy warto ją kupić za 770 zł i czy da się ją przerobić na wersje PRO ??? Prosze o wszystko na temat tej karty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11537701 :D :D może się jeszcze dogadamy :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Ten radeon 9500 to nie takie głupie rozwiązanie jak niektórzy uwarzają :) Po odblokowaniu potoków otrzymujesz wersje pro tyle ze z 64mb pamięci, a to już niezła maszynka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Nom jak da się ją przerobić na Pro to by było extra i wtedy karta by dostała małego kopa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11537701 :D :D może się jeszcze dogadamy :D :D No może tylko podaj jakie pamiątki są na tej karcie ile mają ns ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 HYNIX 3,6 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A jak ta karta sie ma w porównaniu do GF TI4200 Prolink. Zwłaszcza po przerobieniu na wersję PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Chodzi mi zwłaszcza o wydajość w grach i o jakość wyjścia TV. Bo właśnie łamię się co teraz kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 na www.benchmark.pl masz test i tam jest porównanie 9500 non pro 9500 pro ti4200 ti4600 itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Kurde dziwi mnie to że nikt na forum nie ma tej karty :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Dobra widze że nikt nie ma tej karty. Więc powidzcie czy ten HiS na zdjęciu jest na płytce referencyjnej (chyba tak to się zwało) czyli czy na takiej są robione 9700 itp. myśle że wiecie o co chodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Kurde dziwi mnie to że nikt na forum nie ma tej karty :? to daje do myslenia :)))) , może nie warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Dobra widze że nikt nie ma tej karty. Więc powidzcie czy ten HiS na zdjęciu jest na płytce referencyjnej (chyba tak to się zwało) czyli czy na takiej są robione 9700 itp. myśle że wiecie o co chodzi ;)Tej karty nie przerobisz na 9700. Co najwyżej odblokujesz potoki... Czemu?? Nie ma kostek ram po prawej stronie GPU, wiec nie bedzie miala 256 bit'owej pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Nom wiem bo to zdjęcie karty 64 MB ale z tego co widziałem to 9500 przerobione na PRO tesh dostają niezłego kopniaczka. Czy nie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Zdecydowanego !!! :D Bo rozni sie od pro tylko rozmiarem pamięci. Więc w nizszych rozdzielczosciach bedzie prawie tak samo wydajna jak studwodziestkaosemka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Dobra. Jak będe jechał po tą karte to pogadam ze sprzedawcą i zapytam się czy poszedł by na taki układ że wezme tą karte na przetestowanie i jak mi się spodoba to ją zostawie sobie a jak nie to wymienie na jakiegoś GF ti4200 a jak nie pójdzie na taki układ to chyba jednak wezme GF ba na temat przerobienia tej karty nie moge znaleść żadnych informacji nawet na zagranicznych serwisach, może źle szukałe, ale jak ktoś znajdzie może cosik na temat tej karty to niech da mi znać....Dobra. Jak będe jechał po tą karte to pogadam ze sprzedawcą i zapytam się czy poszedł by na taki układ że wezme tą karte na przetestowanie i jak mi się spodoba to ją zostawie sobie a jak nie to wymienie na jakiegoś GF ti4200 a jak nie pójdzie na taki układ to chyba jednak wezme GF bo na temat przerobienia tej karty nie moge znaleść żadnych informacji nawet na zagranicznych serwisach, może źle szukałe, ale jak ktoś znajdzie może cosik na temat tej karty to niech da mi znać.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...