Kaciu666 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Witam Pomożcie mi prosze bo nie wiem juz co robic. niedawno kupilem laptopa satellite pro a210. Mialem viste na nim i wszystko chodzilo spoko procz neostrady ( modem sagem fast 800 ) bez netu postanowilem ze zainstaluje win xp. Na xp net chodzi ale polowy sterow nie ma - fatalnie. Karte graficzna jakas udalo mi sie zainstalowac . Ale nie mam dzwieku!! probowalem instalowac stery ze strony toshiby i jakies upy systemu ( nie wiem czy dobrze te upy systemu robilem ) i popprostu nic! Pomozcie prosze bo kupilem laptopa specjalnie do pracy muzycznej. - nie ograniczajcie sie do jednych sterownikow zwlaszcza z toshiby strony bo mi nie dzialaly! Ps: nie moge teraz tez przejsc z xp na viste (przelaczyc sie) jak znacie jakis prosty sposob to dajcie tez prosze znac. Dzieki z gory! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Uaa masz zainstalowane oraz sterowniki do chipsetu? Jaki masz kodek audio w tym komputerze? Wszystkie sterowniki sa raczej latwo dostepne na google, mogles zrobic raport przy pomocy Everest majac Viste wtedy chwila i bys wszystko mial. Bootloader Visty mozesz naprawic np. tak: http://jeziorski.wordpress.com/2007/03/27/...i-odzyskiwanie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaciu666 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Powiedz mi co Ci skopiowac z tego wykazu z everestra a Ty powiesz co sciagnac ok?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wrzuc gdzies caly i daj link lub w tresci jako spoiler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaciu666 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Wrzuc gdzies caly i daj link lub w tresci jako spoiler. po sprawie juz dzieki wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...