Skocz do zawartości
Kaciu666

Toshiba Satellite Pro A210 - Karta Dzwiekowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pomożcie mi prosze bo nie wiem juz co robic. niedawno kupilem laptopa satellite pro a210. Mialem viste na nim i wszystko chodzilo spoko procz neostrady ( modem sagem fast 800 ) bez netu postanowilem ze zainstaluje win xp. Na xp net chodzi ale polowy sterow nie ma - fatalnie. Karte graficzna jakas udalo mi sie zainstalowac . Ale nie mam dzwieku!! probowalem instalowac stery ze strony toshiby i jakies upy systemu ( nie wiem czy dobrze te upy systemu robilem ) i popprostu nic! Pomozcie prosze bo kupilem laptopa specjalnie do pracy muzycznej. - nie ograniczajcie sie do jednych sterownikow zwlaszcza z toshiby strony bo mi nie dzialaly! Ps: nie moge teraz tez przejsc z xp na viste (przelaczyc sie) jak znacie jakis prosty sposob to dajcie tez prosze znac.

Dzieki z gory!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uaa masz zainstalowane oraz sterowniki do chipsetu? Jaki masz kodek audio w tym komputerze?

Wszystkie sterowniki sa raczej latwo dostepne na google, mogles zrobic raport przy pomocy Everest majac Viste wtedy chwila i bys wszystko mial.

Bootloader Visty mozesz naprawic np. tak:

http://jeziorski.wordpress.com/2007/03/27/...i-odzyskiwanie/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi