Zuru1984 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Mam pytanie do uzytkownikow 2010PR. Ostatnio zacial mi sie papier, usnelem wedlug instrukcji i teraz po wlaczeniu, gdy nei ma papieru w podajniku swieci mi sie czerwona dioda, zamiast zielonej. Jak wloze papier to wysztko dziala i jest zielona, jedynie w standby, bez papieru jest czerwona. Jak u was jest? Czerwona czy zielona w standby bez papieru? Bo nie pamietam jak bylo po zakupie a nie chce latac na gwarancje jak wszytko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soloviev Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Przy pustym podajniku dioda pali się na czerwono, wszystko jest OK. W wielu laserach jest tak, że przy pustym podajniku pali się dioda "Error". Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez soloviev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 potwierdzam - error "of paper" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...