Skocz do zawartości
nadi

T68i

Rekomendowane odpowiedzi

kolega kupil w promocji ery.

wiekszego goowna nie widzialem na oczy.

sprawia wrazenei niesolidnej plastykowej zabawki.

a na temat aparatu sie nie wypowiadam.

bo lepiej narysuje kredkami sam zdjecie.

nie pakuj sie w to. nie warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie ten 68i to shit jakich malo :/ nokia 7650 jest 0k ale bateria malo trzyma (2dni)

bueheheheeh, nieby na jakiej podstawie mowisz ze t68i to shit? ma on wszystko oprocz javy co potrzebuje czlowiek w tel. komorkowym.

Zreszta bateria w nim trzyma ponad tydzien lekko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt bateria trzyna krotko, w zasadzie wszystko przez te dodatki wylaczysz bluetootha (bo domyslnie ciagle szuka 2 urzadzenia i ciagnie baterie) wylaczysz moniotring sieci (o ile sie da te wszystkie info o stanie baterii, o nadajnikach itd) i moze potrzyma dłuzej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie czy wy wogle macie T68i ?? Słaby telefon?? Już kilkanaście razy spadł mi ze schodów stolików i innych pierdół i nadal działa i ma sie dobrze, Bateria trzyma spox ponad tydzień oczywiście jak sie zaczniesz bawić wqłko to i możesz ja w jeden dzionek posadzić ale tak jest z każdym aparatem!! I telefon ma wszystko to co powinien mieć dobry telefon komórkowy, co do aparatu, to robi całkiem ładne zdjecia, ładnie wygladaja po przeniesieniu ich do pc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, a ja go kupiłem 2 tygodnie temu i dzisiaj oddałem do reklamacji. Gubił sieć, jak ktoś do mnie dzwonił to się włączała sekretarka... Fajny, ale mógłby mieć polifoniczne dzwonki. No i mógłby się nie psuć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SlaveBlade- to moze ci nokia 7650 jest lepsza :lol: TO TO JEST SHIT!!!

Krootki- w czym masz tego fona ?? ERA?? jeśli tak to co sie dziwisz prawie każdy kto w erze kupił ma problemy najcześciej z bateria która trzyma 2 dni  :lol:

ano na pewno, ja mam siemensa sl45i i jestem zadowolony, i tak ma za dużo bajerów. ja nie wiem po kiego c.h.u.j.a wam kolorwe wyświetlacze, aparaty itp. może jeszcze telefony mają za was gotować, sprzątać i bóg wie co jeszcze??,, dajcie spokój ty7le jush takich topiców było... SZUKAj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wyraziłem swoja opinie nie potrzebuje szukać bo niby poco ?? Jestem zadowolony z telefonu i już!! A to że ma aparat to mnie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o obchodzi, chodziło mi o inne zalety tego telefonu...

A NOKIA 7650 ma dużo goszy aparcik jak juz przy aparaciku jesteśmy !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SlaveBlade- to moze ci nokia 7650 jest lepsza :lol: TO TO JEST SHIT!!!

Krootki- w czym masz tego fona ?? ERA?? jeśli tak to co sie dziwisz prawie każdy kto w erze kupił ma problemy najcześciej z bateria która trzyma 2 dni  :lol:

Mam z IDEI. Z baterią nie mam problemów tylko z dzwonieniem... ehhh fanatycy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi