nadi Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Hej czy ma ktoś ten telefon razem z aparatem bo zastanawiam się czy go kupywać , jeżeli możecie to zamieścijcie jakieś zdjęcia jakie robi ten sprzęcik . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 kolega kupil w promocji ery. wiekszego goowna nie widzialem na oczy. sprawia wrazenei niesolidnej plastykowej zabawki. a na temat aparatu sie nie wypowiadam. bo lepiej narysuje kredkami sam zdjecie. nie pakuj sie w to. nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 W tej samej cenie (jak na allegro wida c, albo w salonach gsm) mozesz dostać moze większą, ale za to lepszą nokie 7650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 dokladnie ten 68i to shit jakich malo :/ nokia 7650 jest 0k ale bateria malo trzyma (2dni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 dokladnie ten 68i to shit jakich malo :/ nokia 7650 jest 0k ale bateria malo trzyma (2dni)Dwa dni 8O to co za sens takiego fona :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Jest sens bo kiedy wypuszczą do niego lepszą baterie to kupujesz takową i niemasz 2 dni tylko tydzień .Zakup Nokii 7650 to przyszłościowy zakup tak jak dla niektóych Radeon 9700Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 dokladnie ten 68i to shit jakich malo :/ nokia 7650 jest 0k ale bateria malo trzyma (2dni) bueheheheeh, nieby na jakiej podstawie mowisz ze t68i to shit? ma on wszystko oprocz javy co potrzebuje czlowiek w tel. komorkowym. Zreszta bateria w nim trzyma ponad tydzien lekko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 fakt bateria trzyna krotko, w zasadzie wszystko przez te dodatki wylaczysz bluetootha (bo domyslnie ciagle szuka 2 urzadzenia i ciagnie baterie) wylaczysz moniotring sieci (o ile sie da te wszystkie info o stanie baterii, o nadajnikach itd) i moze potrzyma dłuzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos04 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ludzie czy wy wogle macie T68i ?? Słaby telefon?? Już kilkanaście razy spadł mi ze schodów stolików i innych pierdół i nadal działa i ma sie dobrze, Bateria trzyma spox ponad tydzień oczywiście jak sie zaczniesz bawić wqłko to i możesz ja w jeden dzionek posadzić ale tak jest z każdym aparatem!! I telefon ma wszystko to co powinien mieć dobry telefon komórkowy, co do aparatu, to robi całkiem ładne zdjecia, ładnie wygladaja po przeniesieniu ich do pc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Hehe, a ja go kupiłem 2 tygodnie temu i dzisiaj oddałem do reklamacji. Gubił sieć, jak ktoś do mnie dzwonił to się włączała sekretarka... Fajny, ale mógłby mieć polifoniczne dzwonki. No i mógłby się nie psuć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 hehehe..... jak dla mnie to shit... 5x sie zawiesił jak próbowałem przesłać IRDĄ numer... Boże co za shit... może jest wytrzymały ale to shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos04 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 SlaveBlade- to moze ci nokia 7650 jest lepsza :lol: TO TO JEST SHIT!!! Krootki- w czym masz tego fona ?? ERA?? jeśli tak to co sie dziwisz prawie każdy kto w erze kupił ma problemy najcześciej z bateria która trzyma 2 dni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja mam T68i z Ideii i jestem zadowolony, co prawda aparatu mnie mam ale sam telefon ma wszystko co powienien miec. Bateria spoko ponad tydzien trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 SlaveBlade- to moze ci nokia 7650 jest lepsza :lol: TO TO JEST SHIT!!! Krootki- w czym masz tego fona ?? ERA?? jeśli tak to co sie dziwisz prawie każdy kto w erze kupił ma problemy najcześciej z bateria która trzyma 2 dni :lol: ano na pewno, ja mam siemensa sl45i i jestem zadowolony, i tak ma za dużo bajerów. ja nie wiem po kiego c.h.u.j.a wam kolorwe wyświetlacze, aparaty itp. może jeszcze telefony mają za was gotować, sprzątać i bóg wie co jeszcze??,, dajcie spokój ty7le jush takich topiców było... SZUKAj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos04 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ja wyraziłem swoja opinie nie potrzebuje szukać bo niby poco ?? Jestem zadowolony z telefonu i już!! A to że ma aparat to mnie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o obchodzi, chodziło mi o inne zalety tego telefonu... A NOKIA 7650 ma dużo goszy aparcik jak juz przy aparaciku jesteśmy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 SlaveBlade- to moze ci nokia 7650 jest lepsza :lol: TO TO JEST SHIT!!! Krootki- w czym masz tego fona ?? ERA?? jeśli tak to co sie dziwisz prawie każdy kto w erze kupił ma problemy najcześciej z bateria która trzyma 2 dni :lol: Mam z IDEI. Z baterią nie mam problemów tylko z dzwonieniem... ehhh fanatycy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja mam T68i z Ideii i jestem zadowolony, co prawda aparatu mnie mam ale sam telefon ma wszystko co powienien miec. aparat jesli sie dobrze orientuje jest teraz w promocji za 1zl.... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...