darkwitch Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 8800GTS mozna juz dostac <750PLN, ale sa też wersje za 100 wiecej (nie wspominajac o defaultow podkreconych). Mam problem z wyborem producenta karty. Potrzebuje: 1. Moc zmienic chlodzenie bez straty gwarancji (czyli brak sticker/plomby!) 2. Wydac jak najmniej 3. Miec pewien potencjal OC Najciekawiej wyglądaja: Leadtek - 774PLN Gigabyte - 793PLN tylko cena jakas "podejrzana". "Normalnie" karty na std czestotliwosciach kosztuja 850 i wiecej. Czy są OC róznice w nich? Jakies gorsze komponenty, nizsze timingi ? Jacy producenci plombuja chlodzenia (Poza palitem podobno)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 8800GT podobniesz Gainward plombował ale Tutaj to nie wiem Z Tych dwóch co podałeś brałbym Giguśa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 uwazam ze dobra do OC jest Galaxy 8800GTS 512MB, przynajmniej mialem z nia do czyniania i moge ja pochwalic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...