Skocz do zawartości
KamilFan

Odtwarzanie Muzyki

Rekomendowane odpowiedzi

Słucham często muzyki na komputerze. Wkładam płytkę do cd-romu i odtwarzam w winampie. Nie wiem czego, ale jak odtwarzam kawałki to zaczynają się dziwnie... Włączam piosenkę i ona się włącza i wygląda to tak jakby z ciche przechodziła w głośne.... Na początku... naciskam play i zamiast od razu być normalnie jak w wieży itp. To w 1 sekundzie, się tak nagle podgłaśnia. Tak jakby z cichego w normalne wchodziło. Nie wiem jak to wytłumaczyć xD to jest moment, na samym początku. Takie szybkie podgłośnienie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakiego programu używasz do odtwarzania? Są programy które mają opcje takiego podgłaszania, np Spider Player ścisza jeden utwór jednocześnie podgłaszając następny tworząc coś w rodzaju miksowania. Napisz też czy w innych programach do odtwarzania muzyki jest tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

winampa używam. Ale nie chce łączyć. Wiem w winampie też się tak da, jedna się kończy i druga już zaczyna. Ja mam to wyłączone... Ale to się dzieje tylko jak odtwarzam z płyty. Jak mam na kompie to nie. Włączam utwór i on tak nagle łłUUU :D poprostu szybko sie podgłaśnia, normalnie 1 sekunda. Nie zaczyna się normalnie, tylko tak wchodzi dziwnie :D jakby ze z ciszenia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi