KamilFan Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Słucham często muzyki na komputerze. Wkładam płytkę do cd-romu i odtwarzam w winampie. Nie wiem czego, ale jak odtwarzam kawałki to zaczynają się dziwnie... Włączam piosenkę i ona się włącza i wygląda to tak jakby z ciche przechodziła w głośne.... Na początku... naciskam play i zamiast od razu być normalnie jak w wieży itp. To w 1 sekundzie, się tak nagle podgłaśnia. Tak jakby z cichego w normalne wchodziło. Nie wiem jak to wytłumaczyć xD to jest moment, na samym początku. Takie szybkie podgłośnienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flipmode Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 A jakiego programu używasz do odtwarzania? Są programy które mają opcje takiego podgłaszania, np Spider Player ścisza jeden utwór jednocześnie podgłaszając następny tworząc coś w rodzaju miksowania. Napisz też czy w innych programach do odtwarzania muzyki jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFan Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 winampa używam. Ale nie chce łączyć. Wiem w winampie też się tak da, jedna się kończy i druga już zaczyna. Ja mam to wyłączone... Ale to się dzieje tylko jak odtwarzam z płyty. Jak mam na kompie to nie. Włączam utwór i on tak nagle łłUUU :D poprostu szybko sie podgłaśnia, normalnie 1 sekunda. Nie zaczyna się normalnie, tylko tak wchodzi dziwnie :D jakby ze z ciszenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flipmode Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Być może cos w oprogramowaniu karty graficznej jest nie tak jak powinno. Jaka masz kartę muzyczną? spróbuj jeszcze raz zainstalowac stery dla tej karty uprzednio całkowicie wyrzucając z systemu stare stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Karte dźwiękową jaką posiadasz?? ;] Pobaw się w panelu sterowania tymi wszystkimi kanałami itd. konkretnie chodzi mi o pole ,,CD Audio,, :wink: Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...