Skocz do zawartości
IGREK!

Ga-ma69vm-s2

Rekomendowane odpowiedzi

witam zastanawiam sie nad kupnem tego o to produktu

http://proline.pl/shop.php?prodid=GIGA+GA-MA69VM-S2

i teraz pytania

czy x2 4400+ pojdzie na tej plycie na 2.6? czytalem i w tescie bylo ze tylko sie da zmienic fsb :/

czy plyta normalnie wejdzie do obudowy mini tower czy tam midi taka najzwyklejsza,najpopularniejsza

i ogolnie jak Wasze wrazenia ?

DZIEKI CZEKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Posiadam ta plyte juz 2 miesiace i spisuje sie swietnie jak za ta cene. PCI-E dziala x16. Plyta bardzo stabilna i wydajna. Z plusow wedlug mnie 4 sloty ddr2, pasywne chlodzenie chipsetow, dobrej klasy dzwiek (porownywalna jakosc z SB Live 5.1 - mialem oba i SB Live nie wsadzalem do kompa po testach jakosci dzwieku na dobrej klasy sprzecie - Yamaha RX 497 + dobre glosniki), dobrej jakosci obraz ze zintegrowanej grafiki. Z minusow jak dla mnie (wiedzialem na co sie decyduje ;-D) tylko 2 sloty PCI - w wypadku dolozenia karty graficznej z dwuslotowym chlodzeniem zostaje tylko 1 do wykorzystania. BIOS troche ubogi - brak regulacji napiec procesora i pamieci!!! Reszta ustawien jest (timingi, HTT, mnoznik itp.). Swoj procesor (Athlon 1600LE - 2200Mhz) podkrecilem na 2640 (11x240) - smiga bez problemow. Nikt ci nie da gwarancji ze swoj podkrecisz i o ile dopoki sam nie sprawdzisz.... Po dolozeniu zewnetrznej grafiki (Palit 7900GS) wyniki 3d markow jak i gier bez zastrzeżen - porownywalne z wynikami na duzo drozszych plytach....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie do końca z tym 2-slotowym chłodzeniem ;). Mam 9600GT Galaxy z 2-slotowym i mam 2 sieciówki w PCI i daje rade ;). Tylko karta musi być płaska od strony chłodzenia grafiki i będzie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi