Scyzor 663 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) na tej plycie moze byc problem z chlodzeniem proca ale moge sie mylic. X38 to dobry chipset ale czy jest ci potrzebny???? P35 wystarczy. chlodzenie to + jakis lepszy wentylator. a na reszcie sie nie znam to ci nie pomoge :rolleyes: Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snox Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 po co mamy odpowiadać jak i tak zrobisz po swojemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) moze poslucha :rolleyes: karte kupil przed poradzeniem sie naszych tegich umyslow :lol2: to mu trzeba wybaczyc a i czy koniecznie jest ci potrzebne SLI???? Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skylinegt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Powiedz jedno dlaczego chcesz brać X38? Eee ) Ja niewiem coto jest x38 ) mówie że specem niejestem jestem początkujący. Chce poprostu stabilna płyte na przyszlość żeby można było jakies OC zrobic albo ulekszyc komputer poprzez zmiane podzespolów naprzykład. Propo grafiki to tak przyznaje że dokonałem zakup zbyt pochopnie ale zdarza sie. Teraz będę sie was sluchać. Ustalmy teraz plyte główna: pod proc który kupilem czyli Core 2 Duo Quad Q6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dużo fajniejszym wyborem będzie kupno Asus P5k-E (8 fazowe zasilanie procesora) Lub szukać czegoś z DFI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Skoro jesteś początkujący, to dlaczego trzymasz sie swoich założeń i nie słuchasz trafnych porad speców? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Skoro jesteś początkujący, to dlaczego trzymasz sie swoich założeń i nie słuchasz trafnych porad speców? czuje sie wyrozniony :lol2: X38 to chipset, mostek jak kto woli, X38 jest do bardzo wymagajacych ludzi, ma takie tam rozne duperele, ja sie bedze upieral przy P35 (tez taki inny chipset) posiadam i jest super Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...